banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tahliye bekleyen Halil Sezai'ye şok! İddianame kabul edildi

Halil Sezai'nin avukatlarının tahliye beklediklerini davada şoke eden karar açıklandı.

16 Ekim 2020 Cuma 16:38
Tahliye bekleyen Halil Sezai'ye şok! İddianame kabul edildi
banner304
Tahliye bekleyen Halil Sezai'ye şok! İddianame kabul edildi

Halil Sezai'nin avukatlarının tahliye beklediklerini davada şoke eden karar açıklandı. Şarkıcı Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Ayrıca Halil Sezai'nin tutukluluk halinin de devamına karar verildi.
Şarkıcı Halil Sezai'nin, Tuzla'da 66 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesi ile hakkında hazırlanan iddianamesi değerlendirilidi.
Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında, Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame ile ilgili kararını belirledi.

Hazırlanan tensip zaptında duruşmanın 30 Ekim'de yapılmasını kararlaştıran mahkeme, iddianamenin de kabulüne karar verdi.
TUTUKLULUK HALİNE DEVAM

Sanık Halil Sezai Paracıkoğlu'nun avukatınca yapılan tahliye talebinin ise reddine karar veren mahkeme, sanık Paracıkoğlu'nun üzerine atılı suçu işlediğine dair somut deliller bulunması, tutuklama nedenlerinin devam etmesi gibi gerekçelerle tutukluluk halinin devamına karar verdi.

13 YIL 10 AYA KADAR HAPİS TALEBİ

Hazırlanan iddianame ile Halil Sezai'nin 3 yıl 7 ay 15 günden, 13 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV