banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Taksim’de turistlere ‘bariyer’ engeli

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına izin verilmeyen Taksim'de geniş güvenlik önlemleri alındı. Bariyerlerle çevrili Taksim'e gelen turistler, kalacakları otellere giderken zor anlar yaşadı.

01 Mayıs 2015 Cuma 12:11
Taksim’de turistlere ‘bariyer’ engeli
banner321
Taksim’de turistlere ‘bariyer’ engeli
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına izin verilmeyen Taksim'de geniş güvenlik önlemleri alındı. Bariyerlerle çevrili Taksim'e gelen turistler, kalacakları otellere giderken zor anlar yaşadı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı.
Günler öncesinden Taksim Meydanı'na getirilen bariyerlerle meydan kapatıldı.

Meydan çevresindeki otellere gelen turistler ise büyük şaşkınlık yaşadı. Ellerinde valizleriyle meydana gelen turistler, bariyerlerin arasından buldukları boşluklardan geçerek kalacakları otellere gitti. Önceki yılların aksine bu
kez meydanda yaya geçişlerinin daha rahat olduğu görüldü.

TURİSTLERE ENGEL

Mecidiyeköy'de 1 Mayıs dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılması üzerine iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar E-5 karayolundan yürümek zorunda kaldı.

Sabah saatlerinde Mecidiyeköy'de iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar bazı yolların kapalı olması nedeniyle E-5 karayolu üzerinden yürürken, bazı vatandaşların ise işe yetişmek için koştuğu görüldü.

Yolların kapanmasına tepki gösteren bir vatandaş, “Okmeydanı’ndan yarım saattir E-5’in kenarından yürüyorum. Şişli’ye geldik kapalı, Mecidiyeköy’e geldik orası da kapalı” derken, bir başka vatandaş ise, “Ne yazık ki otobüs, metrobüs çalışmıyor. Yaklaşık 25 dakikadır yürüyorum” şeklinde konuştu.






VALİZLERLE YOLA DÜŞTÜLER

1 Mayıs nedeniyle Cihangir Mahallesi trafiğe kapatılınca vatandaşlar valizleriyle yola düştü.

1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliklerinin Taksim'e kapalı olması nedeniyle alınan güvenlik önlemleri, meydana yürüme mesafesinde olan Cihangir Mahallesi'ne de yansıdı. Mahalle barikatlarla trafiğe kapatılınca evlerinden çıkan vatandaşlar ile bölgedeki otellerde konaklayan yerli ve yabancı turistler, araç giriş çıkışı olmadığı için bölgeden uzaklaşana kadar yol boyunca yürümek durumunda kaldı.

Yolun kapalı olmasın nedeniyle araçların giremediği Cihangir Mahallesi'nde ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Ulaşım araçlarını kullanamayan bazı vatandaşlar, ellerindeki valizlerle yol ortasında yürüyerek bölgeden uzaklaştı.



TURİSTLER PERİŞAN OLDU

Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, Taksim Meydanı'na çıkan yollar bariyerlerle kapatıldı. Divan Kavşağı Cumhuriyet Caddesi'nden, Taksim Meydanı'ndaki otellerine gitmek isteyen turist kafilesinin geçişine polis izin vermedi.

Sabah erken saatlerden
itibaren Taksim ve çevresine kutlamalara izin verilmeyen Taksim Meydanı'nda çevik kuvvet polisleri görev yerlerini aldı. Taksim Meydanı'na çıkan yollar polis barikatlarıyla kapatıldı; bazı bölgelere TOMA'lar konuşlandırıldı. Bu sırada, Divan Kavşağı Cumhuriyet Caddesi üzerinden Taksim'deki otellerine gitmek isteyen turistler polis engeliyle karşılaştı. Barikatlar önünde uzun kuyruklar oluştu. Bu anlarda bazı turistler kuyruk önünde cep telefonları ile fotoğraf çektirdi.

Barikatları aşamayan çok sayıda turist ve vatandaş alternatif yollara yönlendirildi. Dolapdere istikametine yönelen turist kafilesinin, kilolarca ağırlıktaki bavullarıyla yokuş aşağı yaptığı zorlu yolculuk kameralara yansıdı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV