banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni kesinleşti

Gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun kesin ölüm nedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ayrıntılı otopsisi sonrasında belli oldu

20 Nisan 2017 Perşembe 15:13
Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni kesinleşti
banner266
Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni kesinleşti
Beylikdüzü Tabela

Gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun kesin ölüm nedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ayrıntılı otopsisi sonrasında belli oldu. Kanında yabancı bir maddeye
rastlanmayan, daha önceden de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı öğrenilen Tayfun Talipoğlu'nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Talipoğlu'nun hayatını kaybetmesi sonrasında çeşitli iddialar ortaya atılmış ve zayıflatıcı krem reklamlarına çıkması ve bu kremi kullandığını söylemesi kafaları karıştırmıştı.
Geçen ay vefat eden 55 yaşındaki Tayfun Talipoğlu'nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ayrıntılı otopsisi tamamlandı.


Kanında herhangi yabancı bir maddeye rastlanmayan, daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı öğrenilen Talipoğlu'nun, kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinde 21 Mart'ta fenalaşması üzerine sağlık ekiplerince kaldırıldığı İzmir Katip Çelebi  

Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Talipoğlu’nun zayıflatıcı krem kullandıktan sonra yaşamını yitirmesi tartışma konusu olmuştu. (AA)

ÖLÜMÜ SONRASINDA İDDİALAR ORTAYA ATILMIŞTI

Tayfun Talipoğlu’nun bir televizyon kanalında yayınlanan zayıflatıcı krem reklamlarına çıkması ve bu kremi kullandığını söyledikten sonra yaşamını yitirmesi akıllara soru işaretleri getirmişti.
Tayfun Talipoğlu Halk TV’de yayınlanan Canda sağlık programına katılırken, programda tanıtımı ve satışı yapılan ‘Termal etki’ ismindeki zayıflama kreminden kullandığını duyurmuştu. Yaklaşık bir ay boyunca Tv programında tanıtım yapan Talipoğlu, “Krem sayesinde 27 günde 9 kilo verdim. Bu krem çok önemli bölgesel zayıflatıyor. Yüzde ya da herhangi bir yerde sarkma olmuyor. 103 kilodan 94 düştüm. 82 kiloya kadar inmek istiyorum bunun için 12 kilo daha vereceğim” demişti.
Kremin internet sitesinde , “Kalp rahatsızlığı geçirmiş olanlar kullanamaz” uyarısı olmasına rağmen Talipoğlu’nun TV programında kalp rahatsızlığı geçirdiğini belirtmesi dikkat çekmişti.

Talipoğlu'nun ölümünün ardından firma yetkilileri de açıklama yapmış ve "Öncelikle kendisi bu kremi sürekli kullanmıyordu. Reklam unsuru olarak televizyonda o şekilde açıklamıştı.Tayfun Talipoğlu, geçtiğimiz Temmuz ayında kremi kullanmış. Bize ulaşıp, “Çocuklar bu ürün işe yarıyor, isterseniz belli bir bedel karşılığında reklamını yapabilirim” dedi. Tayfun Bey’in kalp rahatsızlıkları ve geçirdiği ameliyatı kremi kullandıktan sonraki süreçte gerçekleşti. Zaten son 8 aydır kullanmıyordu” diyerek kendilerini savunmuşlardı.

tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV