banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tekstil devine FETÖ operasyonu

Adana'daki mahkemece TMSF'ye devredilen Karteks'in İstanbul'daki binasından mal kaçırıldığı ihbarı alan İstanbul Mali Polisi, şirkete operasyon düzenledi.

15 Ekim 2016 Cumartesi 22:51
Tekstil devine FETÖ operasyonu
banner311
Tekstil devine FETÖ operasyonu
Adana'daki mahkemece TMSF'ye devredilen Karteks'in İstanbul'daki binasından mal kaçırıldığı ihbarı alan İstanbul Mali Polisi, şirkete operasyon düzenledi. TMSF'den kaçırılmaya çakışılan 30 milyonluk çek ve 85 bin lira ele geçirildi. 4 kişi gözaltına alındı.

Türkiye'nin en büyük tekstil firmalarından ve İplik devlerinden Karteks, Adana Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla FETÖ ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF)'na devredildi.

Şirketin İstanbul'daki merkezinde TMSF kayyumları daha yönetimi devralmadan dün gece ışıkların söndürülerek mal kaçırıldığı ihbarı alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri firmaya operasyon yaptı. Baskında, TMSF'den kaçırılmak istenen 30 milyon tutarında çek, ve 85 bin lira nakit türk lirası ele geçirildi. Para ve çeklerin zulalara saklandığı anlaşıldı.
Operasyonda şirketin sahiplerinden Mehmet Kadı'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Şirketin TMSF'den mal kaçırmak üzere 6 tır dolusu ipliği sahte satış yaptığı belirlendi. Bu ipliklere de el konuldu.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ele geçirilen suç unsurları ve gözaltındaki şahısları Adana'ya gönderdi. Şirketin diğer sahiplerinden Halil Kadı'nın firarda olduğu öğrenildi. Şirketin FETÖ'yü finanse ettiği ileri sürüldü

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV