banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Terör örgütü PKK'ya 'üst düzey' darbe: Öldürüldüler

İHA ile tespit edilen PKK'lı teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Aralarında örgütün sözde iki bölge sorumlusunun da bulunduğu 10 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

14 Kasım 2017 Salı 03:36
Terör örgütü PKK'ya 'üst düzey' darbe: Öldürüldüler
banner267
Terör örgütü PKK'ya 'üst düzey' darbe: Öldürüldüler
İHA ile tespit edilen PKK'lı teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Aralarında örgütün sözde iki bölge sorumlusunun da bulunduğu 10 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Öte yandan TSK, bugün yapılan hava harekatları sonucunda, 2'si Bitlis'in Sarpkaya bölgesinde, 4'ü Şırnak/Bestler-Dereler kırsalında, 11'i Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde olmak üzere 17 terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

İSTANBUL KLİMA KOMBİ

Hakkari Valiliğinden, PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 10 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Valilikten yapılan açıklamada, istihbarat birimleriyle yapılan koordineli çalışma sonucu terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''İstihbarat birimleri ile yapılan koordineli çalışma sonucu Şemdinli sektörü Kanirash terörist kampında İnsansız Hava Aracı (İHA) ile tespit edilen ve aralarında Şemdinli ÖSB sorumlusu 'Xebat' ve 'Cekdar' kodlu sözde lider kadronun
da bulunduğu 10 terörist, Hava Kuvvetlerinin icra ettiği hava harekatı sonucu etkisiz hale getirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.''

TSK: 17 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla operasyon yapan birliklere ve hudut hattındaki karakol, üs bölgelerine saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatları düzenlendi.

Harekatlar sonucunda, 2'si Bitlis'in Sarpkaya bölgesinde, 4'ü Şırnak/Bestler-Dereler kırsalında, 11'i Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde olmak üzere 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Harekata katılan uçaklar emniyetle üslerine döndü.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV