banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Trabzon'da patlama: 1'i ağır 3 asker yaralı

Trabzon'un Düzköy ilçesi İlçe Jandarma Komutanlığı önüne bırakılan ve bomba olduğu tahmin edilen cismin patlaması sonucu 1'i ağır 3 asker yaralandı.

26 Haziran 2012 Salı 12:36
Trabzon'da patlama: 1'i ağır 3 asker yaralı
banner321
Trabzon'da patlama: 1'i ağır 3 asker yaralı

Trabzon'un Düzköy ilçesi İlçe Jandarma Komutanlığı önüne bırakılan ve bomba olduğu tahmin edilen cismin patlaması sonucu 1'i ağır 3 asker yaralandı.

Trabzon'un Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bu sabah meydana gelen patlama ile ilgili konuşan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, patlamanın uzaktan kumandalı bir patlayıcı ile gerçekleştirildiğini söyledi.
Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı önündeki patlamanın ardından bölgeye giden Vali Dr. Recep Kızılcık, olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İncelemenin ardından kısa bir açıklama yapan Vali Dr. Recep Kızılcık, ilk belirlemelere göre olayın uzaktan kumandalı bir patlayıcı ile gerçekleştirildiğini belirterek “Bu sabah saat 8‘e 10 kala Düzköy ilçesi Jandarma Karakolu’na yaklaşık 20 metre mesafede bulunan çöp konteynerine askerlerimiz çöpünü döküp dönerken uzaktan kumanda ile patlamanın gerçekleştirildiğini düşünüyoruz. Patlama sonucu 2 askerimiz çok hafif, bir askerimiz ağır olmak üzere 3 askerimiz yaralandı. Yaralı olan askerimiz şuanda KTÜ Farabi Hastanesi’nde, gerekli tetkikleri yapılıyor. Organlarında ciddi bir hasar yok. Bizim burada en büyük temennimiz bir can kaybının olmaması. Bu askerimiz de inşallah en kısa zamanda hayatına devam ettirecektir” dedi.

Patlamanın yönteminin terör örgütünün kullandığı bir yöntem olduğunu kaydeden Vali Kızılcık “Uzaktan patlatıldığı için terör örgütünün de bu yöntemi kullandığını biliyoruz. Bu şekilde olabileceğini değerlendiriyoruz. Şuanda kesin bir kanıtımız yok. Tek patlayıcı, patlayıcının ne olduğu belli değil” ifadelerini kullandı.

Öte yandan olayın görgü tanığı ilçe sakinleri ise sabah saatlerinde büyük bir gürültü duyduklarını ifade ederek “Askerin bir tanesi yandım yandım diye bağırıyordu. Asker daha sonra yere düştü. Diğer arkadaşları geldi. Duman yoğunluğu vardı” ifadelerini kullandılar.

TRABZON VALİSİ: BOMBA UZAKTAN KUMANDA İLE PATLATILDI

Trabzon'un Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bu sabah meydana gelen patlama ile ilgili konuşan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, patlamanın uzaktan kumandalı bir patlayıcı ile gerçekleştirildiğini söyledi.

Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı önündeki patlamanın ardından bölgeye giden Vali Dr. Recep Kızılcık, olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. İncelemenin ardından kısa bir açıklama yapan Vali Dr. Recep Kızılcık, ilk belirlemelere göre olayın uzaktan kumandalı bir patlayıcı ile gerçekleştirildiğini belirterek "Bu sabah saat 8'e 10 kala Düzköy ilçesi Jandarma Karakolu'na yaklaşık 20 metre mesafede bulunan çöp konteynerine askerlerimiz çöpünü döküp dönerken uzaktan kumanda ile patlamanın gerçekleştirildiğini düşünüyoruz. Patlama sonucu 2 askerimiz çok hafif, bir askerimiz ağır olmak üzere 3 askerimiz yaralandı. Yaralı olan askerimiz şuanda KTÜ Farabi Hastanesi'nde, gerekli tetkikleri yapılıyor. Organlarında ciddi bir hasar yok. Bizim burada en büyük temennimiz bir can kaybının olmaması. Bu askerimiz de inşallah en kısa zamanda hayatına devam ettirecektir" dedi.

Patlamanın yönteminin terör örgütünün kullandığı bir yöntem olduğunu kaydeden Vali Kızılcık "Uzaktan patlatıldığı için terör örgütünün de bu yöntemi kullandığını biliyoruz. Bu şekilde olabileceğini değerlendiriyoruz. Şuanda kesin bir kanıtımız yok. Tek patlayıcı, patlayıcının ne olduğu belli değil" ifadelerini kullandı.
Öte yandan olayın görgü tanığı ilçe sakinleri ise sabah saatlerinde büyük bir gürültü duyduklarını ifade ederek "Askerin bir tanesi yandım yandım diye bağırıyordu. Asker daha sonra yere düştü. Diğer arkadaşları geldi. Duman yoğunluğu vardı" ifadelerini kullandılar.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV