banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tunceli’de çatışma: Bir subay şehit

Tunceli'nin Çiçekli Köyü kırsal kesiminde bugün güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir subay şehit oldu.

26 Eylül 2015 Cumartesi 18:58
Tunceli’de çatışma: Bir subay şehit
banner265
Tunceli’de çatışma: Bir subay şehit
Tunceli'nin Çiçekli Köyü kırsal kesiminde bugün güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir subay şehit oldu.

Tunceli'nin merkeze bağlı Çiçekli ile Demirkapı köyleri arasında bulunan Yapraklı Mezrası'nda bugün güvenlik güçler ile teröristler arasında çatışma çıktı. Açılan ilk ateşte İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir subay, ağır yaralandı. Kayalık, ormanlık ve derin vadilerin olduğu çatışma bölgesine sevk edilen bir Sikorsky helikopterle, yaralı komutan alındı. Yaralı subay helikopterle Elazığ Asker Hastanesi pistine getirilerek, buradan ambulansla Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne
kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen yaralı subay şehit oldu.


Bölgede teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma sürüyor. Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timlerinin indirildiği bölgede, Kobra helikopterler, PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına aldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Nihal çakmak 9 yıl önce yorumlandı

      Artık umuyorum ki güvenlik güçleri saldırı başlatsın ihanet odaklarına. Gene ilk saldırı pkk.dan. Ne istedikleri belli. Bekleyecek neden de yok. O kadar lanet ve acımasızlar ki,ambulans şoförünü öldürüyorlar. Devlet tüm güçleriyle yüklensin. Zaman kaybetmeden. Çünki yabancı emperyalistlerin müdahale etmesine fırsat yaratmadan vursun.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV