banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Türkiye Huzur operasyonu

Türkiye genelinde, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlıklarına bağlı 12 bin 965 ekip, 71 bin 531 personelin katılımıyla 6 bin 238 hassas noktada "Türkiye Güven Huzur-6" operasyonu gerçekleştiriliyor.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 22:30
Türkiye Huzur operasyonu
banner266
Türkiye Huzur operasyonu

Türkiye genelinde, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlıklarına bağlı 12 bin 965 ekip, 71 bin 531 personelin katılımıyla 6 bin 238 hassas noktada "Türkiye Güven Huzur-6" operasyonu gerçekleştiriliyor.
çişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü  Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, aranan kişi ve araçların yakalanması,  suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla  81 ilde eş zamanlı olarak polis, jandarma ve sahil güvenlik birimlerince geniş  çaplı uygulama başlatıldı.
Uygulamaya asayiş, terörle mücadele, çevik kuvvet, kaçakçılık ve  organize suçlarla mücadele, özel harekat, trafik, uyuşturucu ile mücadele  birimleri, deniz ve hava unsurları ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil  Güvenlik Komutanlığına bağlı 12 bin 965 ekipte görevli 44 bin 694 Emniyet, 26 bin  342 Jandarma ve 495 Sahil Güvenlik personeli olmak üzere toplam 71 bin 531  personel ile 341 dedektör polis köpeği katılıyor.
 
Canlı bağlantı yapıldı
 
Şehir giriş ve çıkışları ile şehir merkezlerinde önceden tespit edilen  6 bin 238 hassas noktada, şüpheli kişi ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü  ve plaka sorgulaması yapılıyor.
 
Operasyonun başladığı saatlerde, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı  Mustafa Gülcü, Jandarma Asayiş Başkanı Tümgeneral Ali Çardakçı ve Sahil Güvenlik  Komutan Vekili Albay Ahmet Kendir, uygulamaları Emniyet Genel Müdürlüğü  Koordinasyon Merkezi'nden canlı bağlantılarla anlık takip etti.
 
Toplantıda, Diyarbakır, Antalya, Mersin, Tunceli, Afyonkarahisar ve  Şırnak başta olmak üzere çeşitli illerde oluşturulan uygulama noktalarında  görevli personele canlı bağlanılarak, son duruma ilişkin bilgi alındı.
 
Sahil şeridi olan ilçelerde uygulamaya deniz polisi ekipleri de  katılırken, yol uygulamalarında otomobillerin iç ve bagaj kısımları da aranıyor.
Gece saatlerine kadar sürecek
 
İlçe emniyet müdürlerinin de uygulama noktalarını ziyaret ederek  kontrolleri yerinde takip ettiği görülürken, kontrollerde üzerinden narkotik  madde çıkan bazı şahıslar ile aranması bulunan kişiler gözaltına alındı.
 
Geniş güvenlik önlemleri alınarak sürdürülen "Türkiye Huzur"  uygulamasına, polis helikopteri de havadan destek veriyor. Uygulama gece saatlerine kadar sürecek.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV