banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Üsküdar'da otobüs durağa girdi

İstanbul Üsküdar'da özel halk otobüsü durakta bekleyenlere çarptı.

01 Şubat 2018 Perşembe 12:04
Üsküdar'da otobüs durağa girdi
banner229
Üsküdar'da otobüs durağa girdi

İstanbul Üsküdar'da özel halk otobüsü durakta bekleyenlere çarptı. Otobüsün durağa girmesi sonucu ikisi kadın 3 kişi hayatını kaybetti, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kazaya özel halk otobüsü şoförünün durağa yanaşan İETT otobüsünün önüne geçmeye çalışması nedeniyle olduğu iddia edildi. Kaza yapan otobüsün ise dün hizmete girdiği ve yeni nesil bir araç olduğu açıklandı.
Olay saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Üsküdar Dr. Eyüp Aksoy Caddesi’nde ilerleyen özel halk otobüsü durağa yanaşan İETT otobüsünün önüne geçmek istedi.  Bu sırada direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, önce İETT otobüsüne çarptı, sonra kaldırıma çıkarak durakta bekleyenleri ezdi. Feci kazada ilk belirlemelere göre Mustafa Erdoğan, Aygül Erdoğan ve Perihan Çelik öldü, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevredeki hastanelere kaldırıldı.  

Kaza nedeniyle Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Üsküdar istikametine kapatıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV