banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Yeşil'e gün doğdu'

'İfade krizi' nedeniyle MİT kanunuda yapılan değişiklik, Yeşil hakkındaki yakalama kararının da düşmesine neden oldu.

22 Şubat 2012 Çarşamba 09:39
Yeşil'e gün doğdu'
banner263
Yeşil'e gün doğdu'

'İfade krizi' nedeniyle MİT kanunuda yapılan değişiklik, Yeşil hakkındaki yakalama kararının da düşmesine neden oldu.
4 eski MİT'çi ile teşkilatın başındaki isim Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılması nenediyle, MİT kanununda yapılan değişiklikten, 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım da yararlanıyor.

 MİT görevlilerini soruşturmayı Başbakan'ın iznine bağlanan düzenlemeyle, çok sayıda faili meçhul cinayetten aranan 'Yeşil' hakkındaki yakalama kararı da düştü.

"TALEP GELİRSE İZİN VERİLECEK"

Yeşil hakkındaki soruşturmalar için Başbakan'dan izin isteneceği kaydedilen haberde, Başbakanlık kaynaklarının da, "Talep gelirse izin verilecek" dediği yazıldı.

Tırnaklarınızın bakımı için bir tık yeter....

YAKALAMA KARARI DÜŞTÜ

'Yeşil'e izin var mı Sayın Başbakan' başlıklı manşet haberine göre, Yıldırım hakkında, Tunceli Alay Komutanı Albay Kazım Çillioğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Malatya Özel Yetkili Savcılığı'nın talebiyle Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nin çıkardığı yakalama kararı, yeni düzenlemeyle düştü.

Yine faili meçhul cinayetlerle ilgili Diyarbakır ve Ankara'da sürmekte olan dava ve soruşturmalarda da 'Yeşil'le ilgili cezai takibat yapılabilmesi için Başbakanlık'tan izin istenmesi gereğinin ortaya çıktığı kaydedilen haberde, eski MİT'çiler Mehmet Eymür, Yavuz Ataç ve Müfit Sement için de izin gerekli olduğu bilgisi yer aldı.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: MitYeşileGün Doğdu

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV