banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Güne güzel başlamak için...

09 Ocak 2014, 11:10
Güne güzel başlamak için...
Mehmet TERZİ

Güne güzel başlamak için öneriler;

Üç çay bardağı şeker, bir fincan kahve diye yazıya başlamamı ummuyorsunuz galiba. Güne güzel başlamak ve hayatı güzel yaşamak için kimseden bir tarif almanıza gerek yok çünkü.

Yaşadığımız zamanı ele alalım,kimimiz bir günlük kimimiz ise yüz yıllık hayatlara sahibiz.Ayrıca hepimiz başka insanlardan hayat ile ilgili tecrübe dinledik,gösterilen yollara itildik. İtildik diyorum çünkü; yol göstermek deyimi artık bayağı bir mazide kaldı. Dert dinlerken bile ister istemez o derde artık ortak değil misiniz? Küçücük bir olay size anlatıldığında hemen rüyada görmeler,yaşanan her şeyden korkmalar size de olmuyor mu? Zorunlu bir hissiyat sahibi olup çıkıyoruz,hayattan.  Hissetmediğimizde ise bizden kötüsü,duygusuzu,vurdumduymazı ve umursamazı olmuyor mu? Özellikle kızlı-erkekli ilişkiler yaşayanlarda görüyorum bunu. ’Ne kadar aptalsın, nasıl anlamazsın’ diyor kız erkek kişiye. Zor, muayyen günlerinde kızlar birbirini anlıyor mu ya da kendilerini erkek ne yapsın? İşte bu ve bunun gibi sebeplerden ötürü bir tarif vermiyorum sizlere, belki güzelleştirir diye birkaç dipnotum olacak ama, başlık hatırına.

Sıcak bir kahve,şöyle dumanı hala üzerinden olan cinsten. Kızarmış ve üzeri mis gibi kokan tereyağı, güzel bir marmelat, memleket havası olsun üzerinde… Bunlar midenizi güne güzel hazırlayacaktır eminim. Yine bir eksik var. Biz.

Uyandık,nefes alıyoruz. Önümüzde şekillendirebileceğimiz saatler var. Neden kötü başlasın ki bu devran?

 

 

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV