banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Sokak köpeğini boğarak öldürdü!

Eskişehir'de evinin önündeki boş arsada gördüğü köpeği tekmeledikten sonra boğarak öldürdüğü öne sürülen kişiye hayvanseverlerden büyük tepki geldi.

06 Ağustos 2014 Çarşamba 19:01
Sokak köpeğini boğarak öldürdü!
banner266
Sokak köpeğini boğarak öldürdü!
Eskişehir'de evinin önündeki boş arsada gördüğü köpeği tekmeledikten sonra boğarak öldürdüğü öne sürülen kişiye hayvanseverlerden büyük tepki geldi.

Büyük Tabela Neon

Eskişehir'de hayvanseverler, sokak köpeğini boğarak öldürdüğü öne sürülen H.A.’ya tepki gösterdi. Hayvanseverler ’Kınıyoruz’ yazılı siyah çelengi köpeğin öldürüldüğü boş arsaya bıraktı.

DHA'nın haberine göre, 2 Ağustos tarihinde Gökmeydan Mahallesi Papatya Sokak’ta meydana gelen olayda, yurt dışından malulen emekli olan H.A. evinin karşısındaki arsada gördüğü sokak köpeğini tekmeledi ardından da elleriyle boğarak öldürdü.

H.A.’nın köpeğe saldırması yakındaki bir apartmanın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Köpeğin öldürülmesi görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine Eskişehir’de hayvanseverler olaya tepki gösterdi.

Hayvanseverler bugün ilk olarak Odunpazarı Belediyesi önünde toplanarak basın açıklaması yaptı.

Eskişehir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyesi avukat Mustafa Çakı, şöyle dedi: "Şu anki hukuk sistemimize göre, ne yazık ki sahipsiz bir hayvana eziyet edenlerin ciddi bir şekilde cezalandırılmadığı ve bu eylemlerin suç olarak failin siciline bile işlenemediği bir durum söz konusudur. Mevcut yasalar ancak hayvan sahipli ise etkinlik içermektedir. Yani kısaca hayvanların yaşam hakkını değil, insanın mülkiyet hakkını öncelik eden bir koruma düzeni hukuk sistemimize hakim durumdadır."

Hayvanseverler basın açıklamasının ardından ’Kınıyoruz’ yazılı siyah çelenkle birlikte olayın meydana geldiği yakındaki Gökmeydan Mahallesi Papatya Sokak’a yürüdüler.

Sokaktaki köpeğin öldürüldüğü boş arsaya siyah çelengi bırakan hayvanseverler H.A.’nın oturuğu apartmana doğru "Korkak’ diye bağırdı.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV