banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

İç güvenlik mi hadi canım sende!

18 Şubat 2015, 04:54
İç güvenlik mi hadi canım sende!



İç güvenlik mi hadi canım sende!

Komik bir ülkede yaşıyoruz. Neden mi güvenliğin nerdeyse yok olduğu bir dönemdeyiz yok canım abartıyorsun diyenlere güzel bir örnek vereyim güzel derken aslında utanç verici bir örnek.

17.Şubat.2015 İç güvenlik görüşmeleri sırasında mecliste kavga çıktı. Kavga sonrası 4 vekil yaralandı.

TBMM Genel Kurulu'nda kapalı oturumda, AK Partili milletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasındaki tartışma çıktı. Tartışma sonrası çıkan kavgada 4 milletvekili yaralandı.

YANİ NE ANLIYORUZ!

Mecliste bile güvenlik yok yani milletin vekilleri bile saldırgan olmuş. Kısacası Şiddet devam ediyor her yerde şiddet sürüyor. Bunlarlamı bu yasalar çıkacak gerisini siz düşünün vay halimize…

Uzun zamandan beri yazmıyordum burada. Yazıyordum ama buradan duyurmadan kitap haline getirmek için inanın dayanamadım. Aylarca sitemize saldırı yapıldı. İmkansızlıklar içerisine gömdüler yeri geldi, ama yılmadık.

Sitemiz açılır açılmaz bazı şer odakları durmadan spamlara, virüslere, başladı bile ama artık özel bir yazılımla korunduğumuz için bu kötü emmelerine ulaşamıyorlar.

Neyse biz konumuza gelelim ŞİDDETTTTTTTTT!

Evet, uzun yazdım bitmeyecek bir serüvene döndü. Sokaklarda, evlerde, işyerlerinde, okulda, camide, aklınıza gelen her yerde bu şiddet söylevi var ve bitmeyecek.

Özgecan Aslan Türkiye'yi sarsan Özgecan cinayetinde akıl mantık dışı bir vahşilik ile karşılaştı Türkiye bu ne ilkti nede son olacak. Kadınlarımız taciz, tecavüz, şiddet derken bizler sadece kadına değil insanlığa şiddet var diyorduk ki kötü haber Kadıköy’den geldi Gazeteci Nuh Köklü öldürüldü Gazeteci - Yazar Nuh Köklü İstanbul'un Kadıköy ilçesinde uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitirdi...

Neden ise kartopu oynayanları korudu!!!

Evet, acı haberler almaya devam ediyoruz Şubat ayı 14 Şubatın verdiği etkiyle sevgi ayı olarak kutlanırdı fakat 2015 karanlığında 14 şubat gülleri soldu gitti.

 

İşte yaşam bazen böyle bazıları da çıkıp sadece medyatik olmak uğruna karşıt görüşle isimlerini duyurmaya devam ededursun.

İnsanlık sevgi içinde kalmaya devam edecek kötülere inat. Saygı, sevginin olduğu bir ömür var olacak. Barış mutluluk olacak kötülükler son bulacak umuduyla yazmak istedim.

Özgecan'ın ailesine yakınlarına ve Türk milletine sabır diliyorum. Allah mekanını cennet etsin. Gazeteci - Yazar Nuh Köklü ailesi yakınları ve Türk milletine basın camiyamıza sabır diliyorum. Allah mekanını cennet etsin.

Suçlular umarım adalet karşısında hak edilen cezayı çekerler.

"Allah herkesi şiddet yapanlardan ve destekçilerinden Korusun!!!"

AMİN

Adnan EREN

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sevda 9 yıl önce yorumlandı

      süper bir yazı olmuş başarılar..

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV