banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

40 AKP’linin seks kaseti var

Akit yazarından çok konuşulacak iddia

19 Aralık 2013 Perşembe 20:17
40 AKP’linin seks kaseti var
banner263
40 AKP’linin seks kaseti var
Akit yazarından çok konuşulacak iddia

Akit gazetesi yazarı, AKP’ye yakınlığıyla bilinen Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde çok çarpıcı iddialarda bulundu. Dilipak AKP’den 40 kadar milletvekilinin kaseti olduğunu ileri sürdü.

İşte Dilipak’ın yazısından çarpıcı bölümler:

Bu macera cemaatin sonu olur.. Göreceksiniz iktidar bu işten güçlenerek çıkar.

Kendi içindeki bir takım yiyici, ahlaksızlara karşı da parti bir arınma hamlesi yapar.. Bana kalırsa bir musibet, bin nasihatten daha iyidir.. Belirledikleri adayları bile, bu olaydan sonra bir daha gözden geçirip, uçkuruna, kesesine düşkün, makam hırsı ile çevresini kırım geçiren bir takım adamları aday listesinden ayıklasa ne iyi eder.. Koca bir dava, üç beş geri zekalının para makam ve kadın ihtirasına kurban edilemez! Unutmamak gerekir ki, çınar ağacının işini bitiren yumuşakça bir kurtçuktur.. (…)

Bu köşenin okurları, bu senaryoları 6 ay önce, 2 ay önce de okumuşlardı..

Planda 50 kadar milletvekilini istifa ettirip, arkasından 40 kadar hakkında kaset bulunan milletvekilini şantajla kendi yanlarına alarak, AK Parti’yi iktidardan düşürüp, kendi aralarında bir CHP, MHP, yeni oluşum hükümeti kurup, yerel seçimleri erteleyip, Cumhurbaşkanı seçimi ile birlikte belediye ve milletvekili seçimlerini birlikte yaparak AK Parti’yi bitirme planı da masaya konmuştu.
Türkiye uluslararası bir komplo ile karşı karşıya.. Bu işin içinde herkes var..

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV