banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Halkbank paketleri tepki çekti

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında ismi geçen Halkbank’a ait onlarca hediye paketi Çağlayan Adliyesi’ne getirildi.

26 Aralık 2013 Perşembe 13:22
Halkbank paketleri tepki çekti
banner229
Halkbank paketleri tepki çekti
Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında ismi geçen Halkbank’a ait onlarca hediye paketi Çağlayan Adliyesi’ne getirildi.

Duruma tepki gösteren Avukat Önder Kırmızıtaş, “Soruşturma kapsamında olan bir kurumun adliyeye paket göndermesi tartışmalı bir durumdur” dedi. Adliye güvenlik görevlileri ise paketlerin içerinde kalem ve ajandalar bulunduğunu söyledi.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan tutuklanmasının ardından Çağlayan Adliyesi’nin B Kapısı’ndan güvenlik kontrolünden geçirilen ve üzerinde Halkbank yazan paketler avukatların tepkisini çekti.

MAHKEMELERE DAĞITILDI   

Paketlerin fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaşan Av. Önder Kırmızıtaş, “Bu paketlerin içinde gayri resmi, hukuk dışı bir şeyler olmayabilir. Ama burası adliye ve bu tür paketlerin gelmesi düşündürücü. Çünkü ismi geçen banka şu an bu adliyede soruşturma kapsamında tutuluyor. Burası bir kamu alanı. Ben de hem sıradan bir vatandaş olarak hem de avukat olarak bu duruma tepki gösteriyorum” dedi. Adliyenin güvenlik görevlileri ise paketlerin içerisinde hediyelik kalem ve ajandalar bulunduğunu ve mahkemelere dağıtıldığını söyledi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV