banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ölen Sahibini Mezarına Kadar Yolcu Etti

Yer Amasya-Taşova... 7 Şubat 2022 Pazartesi günü hayatını kaybeden Türkiye gazetesi personeli Murat Dönmez’in cenazesinde inanılması zor olan bir durum cenazeye katılanları duygulandırdı.

09 Şubat 2022 Çarşamba 11:27
Ölen Sahibini Mezarına Kadar Yolcu Etti
banner266
 Yıllar önce ''Hachiko'' diye bir film izlemiştim. Bir köpek ile sahibinin hikayesini anlatıyordu. İşte bu filmin bir benzeri Amasya'nın Taşova ilçesi'nde yaşandı.

7 Şubat 2022 Pazartesi günü Samsun Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Murat Dönmez yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 44 Yaşında 3 evlat sahibi Murat Dönmez'in bir de Bali adında köpeği vardı. Bali ile her anında sarmaş dolaş resimleri olan Murat Dönmez, cansız bedeni Taşova'ya geldiğinde köpeği Bali ile ayrı kalmıştı. Murat Dönmez için Taşova Merkez Cami önünde cenaze namazı kılındı. Bali ile aralarına tabut girmişti lakin o tabutun içinde olduğunu bildiği sahibi Murat'ı yalnız bırakmadı. Bali tabutun başından bir an olsun ayrılmadı. Cenaze namazında bile cemaatle saf tutan Bali sahibini Doğu Mahallesi mezarlığına kadar yolcu etti. 

Bali’nin bundan sonra ne yapacağı merak konusu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV