banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Arnavutköy Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde amatör ligde mücadele eden futbol kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

16 Ekim 2011 Pazar 15:13
Arnavutköy Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek
banner264
Arnavutköy Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek
Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde amatör ligde mücadele eden futbol kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Ayakkabısından formasına 25 çeşit malzeme, düzenlenen törenle kulüp yöneticilerine Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından teslim edildi.
Arnavutköy Belediyesi ilçedeki amatör ligde mücadele eden 9 futbol kulübüne malzeme yardımında bulundu. Malzemeleri Hadımköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen bir törenle kulüp yöneticilerine teslim eden Belediye Başkanı Haşim Baltacı, gelecek yıllarda da yardımları sürdüreceklerini belirtti.

Hadımköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen törene Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, Meclis Üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, İlçe Emniyet Müdürü ve spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Teslim töreninde ilk olarak Ömerli Spor Kulübü Başkanı Vedat Dönmez teşekkür konuşması yaptı. Ardından kürsüye gelen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy’de sporun gelişmesi için önceliğin tesisleşmeye verildiğini, Arnavutköy Merkez, Durusu, Taşoluk, Hadımköy Stadları ve ilave olarak birçok kapalı spor salonu ve yüzme havuzlarıyla gençliğe hizmet vermeye devam edildiğini ifade etti. Malzeme yardımlarının devam edeceğini de belirten Başkan Baltacı, amaçlarının ilçedeki spor tesisi sayısını artırmak olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Baltacı,”2005 yılında başlattığımız yaz ve kış spor okullarında gördük ki gençlerimize imkân sağlandığı takdirde büyük başarılara imza atarak, ülkemizin sportif alanda başarısına katkı sağlayacaktır.”dedi.
Son olarak kürsüye gelen Kaymakam Hürrem Aksoy, “Yeni bir belediye olan ilçemiz, eksiklerini tamamlamaya devam ediyor. Bu süre içerisinde ilçemizin güzelleşmesi için sosyal ve sportif faaliyetlerde emeği geçen herkese teşekkür ederim.”diyerek sözlerini tamamladı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV