banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Arnavutköylü Öğrenciler Gökevinden Uzayı İnceliyor

Arnavutköylü ortaöğretim öğrencileri “Gökevi”nden uzayı inceliyor. Yarım küre şeklinde büyük bir çadır içerisinde üç boyutlu olarak öğrencilere uzay ve astronot eğitimi ile ilgili görsel eğitim veriliyor.

07 Mart 2011 Pazartesi 01:53
Arnavutköylü Öğrenciler Gökevinden Uzayı İnceliyor
banner304
Arnavutköylü Öğrenciler Gökevinden Uzayı İnceliyor

Arnavutköylü ortaöğretim öğrencileri “Gökevi”nden uzayı inceliyor. Yarım küre şeklinde büyük bir çadır içerisinde üç boyutlu olarak öğrencilere uzay ve astronot eğitimi ile ilgili görsel eğitim veriliyor. Üç boyutlu animasyonlarla süslenen gösteriyi izleyen öğrencilerin heyecanları yüzlerinden okunuyor.

Arnavutköy Belediyesi ortaöğretim öğrencilerinin eğitimlerine destek projelerine bir yenisini daha ekledi. Uzay ve astronomi eğitimi ile ilgili üç boyutlu bir görseli dev bir mobil planetaryum içerisinde öğrencilere izleten belediye, uygulamayı tüm ilçede 20 gün boyunca devam ettirecek. Hadımköy Kapalı Spor Salonu’nda kurulan Gökevi Çadırı’na katılan liseliler, 20’şer kişilik gruplar halinde çadıra alındı. Yaklaşık 30 dakika süren gösterimin ardından oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, uzaya bakışlarında önemli değişiklikler olduğunu, bu tür uygulamalarla derslerin daha da zevkli hale geleceğini ifade ettiler.
Başkan Baltacı; "Öğrencilerimizin Hizmetindeyiz"
Gökevi'nin ilk gün açılışında Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı da öğrencilere kısa bir konuşma yaptı. Başkan öğrencilere, kendi dönemlerinden çok daha şanslı olarak eğitimlerini sürdürdüklerini ifade ederken, tüm çabalarının geleceğin Türkiye'sinin gençliğine hizmet olduğunun altını çizdi. Başkan ve beraberindeki heyetle birlikte Gökevi Çadırı'na girdiler. Burada bir süre 3 boyutlu görseli izleyen heyet, yetkililerden de bilgi aldı. Gökevinin ilk gün açılışına başkan yardımcıları Turgut Baran ve Melik Genç'in yanısıra ayrıca, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Şahin, meclis üyeleri, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.
20 Gün Sürecek

Arnavutköy Belediyesi Gökevi Çadırı uygulamasını 21 Şubat – 11 Mart tarihleri arasında sırayla Hadımköy İlköğretim Okulu Spor Salonu, Taşoluk Anadolu Lisesi, Örfi Çetinkaya Endüstri Meslek Lisesi, Belediye Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirecek. Belediye, öğrencilerin derslere olan motivasyonlarını artırmak için değişik projeler için çalışmaların sürdürüldüğünü de iletti.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV