banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hoşgeldin Ey 11 Ayın Sultanı Ramazan

11 Ayın Sultanı 31 Temmuz Pazar günü kılınacak olan ilk teravih namazı ile başlayacak.

30 Temmuz 2011 Cumartesi 00:44
Hoşgeldin Ey 11 Ayın Sultanı Ramazan
banner321
Hoşgeldin Ey 11 Ayın Sultanı Ramazan
11 Ayın Sultanı 31 Temmuz Pazar günü kılınacak olan ilk teravih namazı ile başlayacak.


Arnavutköy Belediyesi ‘‘sokakta iftar açma’’ geleneğini bu senede sürdürecek. Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı’da iftarını, sokakta Arnavutköy halkıyla beraber açacak.

Arnavutköyde ramazanın bir başka yaşanacağını belirten Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı: ‘‘ Yeni bir heyecan ile gönüllerin sultanı ‘‘Ramazan’’ı karşılıyoruz. Şimdi ‘‘Ramazan’’a özgü manevi tatlar, oruç ve diğer ibadetler, bereketli sahur ve iftar sofraları, maneviyat dolu Ramazan akşamları, dostlarımızla geçirdiğimiz Ramazan sohbetleri kucak açmış bizleri bekliyor.’’diye konuştu.

Geçen yıl her mahallede iftar açan Arnavutköy halkı bu ramazanda da aynı geleneğini, her gün ayrı mahallenin sokağına kurulan iftar sofralarında devam ettirecek. Arnavutköy belediyesi iftar sonrası, ramazan ayı boyunca, festival alanında etkinlikler düzenleyecek. Her akşam festival alanında tasavvuf musikisi, Hacivat karagöz, sihirbaz gösterisi, alevbaz,çarpışan araba,gondol,balerin,çocuk oyun gurupları, alış veriş yapabileceğiniz nostalji dükkanları ve birbirinde güzel etkinlikler sizlerle buluşuyor.

Ramazan etkinliklerinin titizlikle hazırlandığını söyleyen Başkan Baltacı: ‘‘ Ramazan atmosferini beraber solumak ve bizi biz yapan değerlerimizi yaşatmak için tüm haklımızı bu yılki ramazan etkinliklerimize davet ediyorum. Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren böylesi değerlerimize hep beraber sahip çıkacağımıza inanıyor, bu vesile ile Ramazan Bayramınız şimdiden tebrik ediyorum.’’ dedi.
Razamazan boyunca düzenlenecek etkinlikler

09,14,19,24,29 Ağustos tarihlerinde Argem orta oyunu, 02,08,15,21,28 Ağustos tarihinde Hacivat karagöz, 04,11,20,25 Ağustos tarihinde Efendi Tasavvuf gurubu, 05,17,23,30 Ağustos tarihinde Alevbaz Adam, 06 Ağustos tarihinde Güçlü Soydemir Konseri, 07,12,18 Ağustos tarihinde Sihirbaz Gösterisi, 13 Ağustos tarihinde Alper Aşan konseri, 26 Ağustos tarihinde İlahi Müziği ve Sema Gösteri gurubu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV