banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Terkos'taki kayıp 4 kişinin cesedi bulundu

Arnavutköy'de balık tutmak için açıldıkları gölde teknelerinin alabora olması sonucu kaybolan 4 kişi için arama çalışmalar sonuçlandı. Kayıpların cesetlerine ulaşıldı.

09 Kasım 2011 Çarşamba 23:46
Terkos'taki kayıp 4 kişinin cesedi bulundu
banner299
Terkos'taki kayıp 4 kişinin cesedi bulundu
Arnavutköy'de balık tutmak için açıldıkları gölde teknelerinin alabora olması sonucu kaybolan 4 kişi için arama çalışmalar sonuçlandı. Kayıpların cesetlerine ulaşıldı.
Alınan bilgiye göre, Boğazköy'de oturan Yusuf Yıldırım, yeğenleri Şevket Yıldırım ve Hasan Yıldırım, Yasin Bacak ve yanlarında bulunan 2 kişi ile birlikte dün sabah saat 10.00 sıralarında balık tutmak için Balabanköyü'ndeki Terkos Gölü'ne gitti. 2 kişi kıyıda beklerken, amca ve 3 kişi tekne ile göle açıldı. Tekneyle açılan 4 kişi ile kıyıda bekleyen 2 kişi, Arnavutköy'de buluşmak için anlaştı. Kıyıda bekleyen 2 kişi, anlaştıkları saatte Arnavutköy'e giderek tekneyi beklemeye başladı. Ancak tekne gelmeyince durumdan şüphelenen 2 kişi, jandarmaya haber verip yardım istedi.

Yapılan incelemelerde Yazlık ve Örencik köyleri arasında tekneleri alabora olan Yusuf Yıldırım ve yeğenlerinin kayboldukları belirlendi. Bunun üzerine gölde arama çalışması başlatıldı. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı skorsky helikopterler de arama çalışmalarına havadan destek verdi. Amca ve yeğenlerinin gölden çıkıp ormana gitmiş olmaları ihtimaline karşılık komando birlikleri de ormanlık alanda inceleme yaptı.

Gölde yapılan çalışmaların ardından önce amca Yusuf Yıldırım'ın (50) cesedine ulaşıldı. Sürdürülen arama çalışmalarının ardından sırasıyla Yasin Bacak, Hasan Yıldırım ve Şevket Yıldırım'ın da cesetlerine ulaşıldı. Hasan Yıldırım'ın (19) Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencisi olduğu, kuzeni Şevket Yıldırım'ın da Kocaeli Üniversite'si 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Gölde kaybolan Yasin Bacak'ın ise askerden dağıtım iznine geldiği ve bugün Ankara Polatlı'daki Topçu Birliği'ne teslim olacağı öğrenildi.

Arama çalışmaları sonucu ulaşılan cesetler, olay yerindeki ilk incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV