banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

Yaz Spor okullarına çocuklarını kaydettiren veliler verilen hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade ediyor.

10 Temmuz 2011 Pazar 13:13
Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi
banner229
Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi
Yaz Spor okullarına çocuklarını kaydettiren veliler verilen hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade ediyor. Yaz spor okullarında ayrıca engelli çocuklara yönelik olarak da spor eğitimi veriliyor. Engelli çocukların aileleri verilen eğitimden memnuniyetlerini dile getirirken, özellikle spor eğitiminin özürlü çocuklarının yaşamlarında olumlu değişiklikler yapacağına inandıklarını söylüyorlar.
Arnavutköy Belediyesi’nce üç yıldır hizmet veren ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda binlerce çocuk spor eğitimi alıyor. Bu yılki Yaz Spor Okulları programına engelli çocukları da katan Arnavutköy Belediyesi, engelli çocukların da fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.


Eğitmenlerden Engelli Çocuklara Özel İlgi


Engelli çocukları ve aileleri özellikle basketbol ve yüzme derslerini tercih ediyor. Haftada iki gün verilen ücretsiz eğitimlerde hocalar engelli çocuklarına karşı ayrı bir dikkatle davranıyor. Verilen eğitimle ilgili görüşlerini aldığımız zihinsel engelli ailelerin velileri verilen eğitimden oldukça memnun. Zeliha Kaya, oğlu 11 yaşındaki mental engelli Ömer Kaya’nın annesi. Zeliha hanım, çocuğunun yaz spor okullarına geldikten sonra vücut hareketlerinin daha kontrollü olmaya başladığını ifade ettiği konuşmasında, yaz spor okulları projesinin tüm çocuklar başta olmak üzere özellikle engelli çocuklarının fiziksel ve ruhsal gelişime büyük katkı sağlayacağını düşünüyor. Oğlu Ömer’e basketbol eğitimi aldırdığını ifade eden anne Zeliha Kaya’nın birde 15 yaşında yine zihinsel engelli Esra adında bir kızı var. Kızını da yüzme sporuna teşvik ettiklerini ifade eden fedakar anne, spor okulları projesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletiyor.


Aileler Başkana Teşekkür Etti


Bir başka engelli annesi Mükerrem Kök’ün oğlu Harun Güven Kök otizm hastası. Basketbol eğitimi alan Harun Güven’in annesi, çocuğunun enerjini boşaltmasında spor eğitiminin çok önemli bir yer tutacağına inandığı için yaz spor okullarına kayıt olduklarını ifade ederken, Arnavutköy Belediyesi’nin gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimi için yapmış olduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gönül Aslan, Doğukan Aslan’ın annesi. Yaz sporu projesinin sürekli devam etmesini isteyen Gönül Hanım, çocukların gelişiminde bu okulların çok büyük etkisinin olduğunu söylüyor. Çocuğun gelişiminin disiplinli ve bilinçli bir şekilde sağlandığını söyleyen Gönül Aslan özellikle dar gelirli ailelerin çocukları için belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği yaz ve kış spor okullarının sürekli devam etmesini istiyor. Çocuğunun özellikle kendine güven kazanması açısından spor eğitiminin çok önemli olduğunu da ifade ediyor. Yaz spor okulları projesini üç yıldır devam ettiren Arnavutköy Belediyesi 7-15 yaş arası binlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimi veriyor. 14 ayrı spor branşında eğitim veren belediyenin spor okulları projesinde en çok ilgiyi futbol ve yüzme görüyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV