banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Yüzme Bilmeyen Öğrencimiz Kalmasın

Arnavutköy Belediyesi tarafından sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında lise ve ilköğretim öğrencilerine yönelik yüzme kursları verilmeye başlanacak.

24 Kasım 2011 Perşembe 00:57
Yüzme Bilmeyen Öğrencimiz Kalmasın
banner312
Yüzme Bilmeyen Öğrencimiz Kalmasın
Arnavutköy Belediyesi tarafından sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında lise ve ilköğretim öğrencilerine yönelik yüzme kursları verilmeye başlanacak.
“Yüzme Bilmeyen Öğrencimiz Kalmasın” sloganıyla yola çıkan Arnavutköy Belediyesi, gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için atağa geçti.


Gençlerin, daha sağlıklı ve mutlu bir hayat sürebilmeleri için spor yapma alışkanlığı kazandırmak isteyen Arnavutköy Belediyesi, ilçede bulunan ilköğretim ve lise öğrencilerine profesyonel uzmanlar eşliğinde yüzme dersleri verecek.


Arnavutköy Belediyesi’nin “Yüzme Bilmeyen Öğrencimiz Kalmasın” sloganıyla organize ettiği kursa, Arnavutköy Toplum Sağlığı Merkezi ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destek olacak.


Yüzme dersi almak isteyen öğrenciler, kendi okullarında başvuru formlarını doldurup okul yönetimine teslim edecek. Öğrencilerin havuz salonlarına ulaşımları; Arnavutköy Belediyesi ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanacak.


Öğrencilerden seans başı 1 TL ücret alınacak, eğitim seansları ve saatleri organizasyon tarafından belirlenecek.


Öğrencilerin sağlık raporu ve testleri (kan tahlili ve idrar tahlili) aile hekimlerince ücretsiz yapılacak.


Bilgi İçin : 0 212 597 12 00 - www.arnavutkoy.bel.tr
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV