banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

112 yaşındaki Gülnaz Nine’ye Anneler Günü sürprizi…

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Anneler Günü dolayısıyla 112 yaşındaki Gülnaz Nine’yi evinde ziyaret etti.

10 Mayıs 2011 Salı 12:21
112 yaşındaki Gülnaz Nine’ye Anneler Günü sürprizi…
banner266
112 yaşındaki Gülnaz Nine’ye Anneler Günü sürprizi…
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Anneler Günü dolayısıyla 112 yaşındaki Gülnaz Nine’yi evinde ziyaret etti. Gülnaz Nine’nin halini hatırını soran Çağırıcı, elini öperek, Anneler Günü’nü kutladı.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Anneler Günü dolayısıyla 112 yaşındaki Gülnaz Nine’yi evinde ziyaret ederek elini öptü. Aslen Bitlis doğumlu olan Gülnaz Acar dokuz yıldır Bağcılar’da yaşıyor. Sekiz çocuk ve 350 torun sahibi Gülnaz Nine, Başkan Çağırıcı’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bağcılar Kazımkarebekir Mahallesi’nde ikamet eden Gülnaz Nine, ziyaretinden dolayı Çağırıcı’ya teşekkür etti.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Annelerimiz bizim için kutsaldır. Sadece bir gün değil her an sevindirilmeyi hak ediyorlar. Gülnaz Nine’mizi bugün ziyaret ederek halini hatırını sormak istedik. Kendisi de ziyaretimizden mutlu olduğunu ifade etti. Bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV