banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Aile içi şiddet konuşuldu

Bağcılar Belediyesi gönüllü meclislerinden Kadınlar Meclisi 9. Kadınlar Şurası’nı gerçekleştirdi.

20 Şubat 2012 Pazartesi 23:36
Aile içi şiddet konuşuldu
banner299
Aile içi şiddet konuşuldu
Bağcılar Belediyesi gönüllü meclislerinden Kadınlar Meclisi 9. Kadınlar Şurası’nı gerçekleştirdi. Halk Sarayı’nda düzenlenen programda, uzmanlar, aile içi şiddet, medyanın aile ilişkilerine etkileri gibi konularda sunumlar yapıldı.

Bağcılar Belediyesi’nin gönüllü meclislerinden biri olan Kadınlar Meclisi, 9. Kadınlar Şurası’nı düzenledi. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda gerçekleştirilen Şura’ya yoğun ilgi yaşandı. Kadınlar Meclisi Başkanı Sümeyra Doğan’ın, meclis çalışmalarına ilişkin bilgiler verdiği konuşması ile başlayan Kadınlar Şurası’nda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da bir konuşma yaptı. Belediye olarak aile merkezli çalışmalara öncelik verdiklerini ifade eden Çağırıcı, “Aile temelli çalışmalarımızda Kadınlarımızı önceledik. Mutlu Yuva Huzurlu Toplum Seminerlerimiz, Aile Parkımız bu alanda gerçekleştirdiğimiz önemli projelerimizdir. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezimiz ise kadınlarımıza yönelik yatırımlarımızı taçlandıran bir çalışma” dedi.
Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ise yaptığı konuşmada Şura’nın gerçekleştirilmesinden dolayı Kadınlar Meclisi’ni tebrik etti.
SUNUMLAR YAPILDI
Şura’da, bir de panel düzenlendi. Yazar Sevda Türküsev’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, uzmanlar, farklı yönleriyle kadın sorunlarına ilişkin sunumlar yaptı. Kemerburgaz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Gülin Güneri, Aile ve Evlilik Terapisti Nazlı Özburun, Avukat Rabia Üçtepe Karaköse, Psikologlar Yıldız Bilge ve Semra Coşkun sunumlar yaptı. Aile içi şiddet, medyanın aile ilişkilerine etkileri, Medeni Kanun’a göre aile ve geniş aile üzerine sunumlarda bulunuldu ve katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
Programa AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı da katılarak birer selamlama konuşması yaptı. İstişarenin önemine dikkat çeken Öztürk ve Kıratlı, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV