banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Anneler Günü’nde 81 ilden 81 kadın Bağcılar’da...

Anneler Günü dolayısıyla 81 ilinin anne ve anne adayları bir araya geldi.

09 Mayıs 2011 Pazartesi 04:17
Anneler Günü’nde 81 ilden 81 kadın Bağcılar’da...
banner291
Anneler Günü’nde 81 ilden 81 kadın Bağcılar’da...

Anneler Günü dolayısıyla 81 ilinin anne ve anne adayları bir araya geldi. Programa kendi yöresel giysileri ve kendi ilinin haritası ile katılan kadınlar, kültürel zenginlik vurgusu yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Bağcılar Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla özel bir program düzenledi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Bağcılar’da yaşayan 81 ilden 81 kadın katıldı. Anne ve anne adaylarından oluşan kadınlar, programa kendi yöresel kıyafetleriyle katılarak, Türkiye’nin kültürel mozaiğini yansıttı. Üzerinde, illerini ön plana çıkaran ürünlerinin olduğu kendi illerinin haritasını taşıyan kadınlar, program sonunda, il haritalarını birleştirerek, pazıl şeklindeki Türkiye haritasını oluşturdu. Türkiye’de şimdiye kadar yapılmış en büyük pazıl olma özelliğini taşıyor.
Programa, AK Parti İstanbul milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Ünal Kacır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti milletvekili adayları, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş ve binlerce kadın katıldı. “81 İl Kendi Renkleriyle Türkiye’yi Oluşturuyor” adı verilen proje kapsamında, Türk Halk Müziği Sanatçısı Kubat da konser verdi. Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı program büyük coşku ile greçekleştirildi.
Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bizim medeniyetimizde annelerimiz her zaman en değerli olmuştur” dedi. Annelerin sadece Anneler Günü’nde ya da bayramlarda hatırlanmaması gerektiğini ifade eden başkan Çağırıcı, “Onları çok sevdiğimizi her fırsatta göstermeliyiz” dedi.
Mutlu Yuva Huzurlu Toplum seminerlerine değinen Başkan Çağırıcı, kadına yönelik bu çalışmanın Anneler Günü öncesinde Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi ile taçlandığını ifade etti. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nin açılışını yaparak, Bağcılarlı annelere en güzel hediyesi vermiş olduklarını belirten Çağırıcı, yapılan sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
KACIR: HUZUR EVLERİ MÜŞTERİ BULAMAMALI
AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, “Bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi. “81 İl Kendi Renkleriyle Türkiye’yi Oluşturuyor” projesini de çok beğendiğini ifade eden Kıyıklık, “Keşke, hepimiz, böyle rengarenk kıyafetlerimizle yaşamaya devam etseydik. Bilim ve teknolojik yenilikleri almalıyız ancak kültürel zenginliklerimizi de korumalıyız” ifadelerinde bulundu.
Ünal Kacır da yaptığı konuşmada, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Annelerin sadece yılın bir gününde hatırlanacak insanlar olmadığını ifade eden Kacır, “Onlar akıldan, gönülden hiçbir zaman çıkarılmaması gereken insanlar. Anneler huzur evlerine terk edilecek insanlar değil. Onlar çocuklarımızın onlardan istifade etmesi gereken insanlardır” dedi.
Belediyelerin huzurevleri yapması gerektiğini belirten Kacır, “Toplum öyle bir toplum olmalı ki, bu huzurevleri müşteri bulamamalı. Öyle bir toplum oluşturmalıyız ki evlatları hayatta olan hiçbir anne baba huzur evine muhtaç olmamalı. Bizler de bir gün onların yaşlarına geleceğiz. Allah hiç kimseyi huzur evinde evlat yolu bekleyenlerden eylemesin” diye konuştu.
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Özlem Topal da kısa bir konuşma yaparak, annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV