banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Bağcılar’da kutlu doğum coşkusu…

Peygamber sevgisi salona sığmadı.

21 Nisan 2011 Perşembe 13:50
Bağcılar’da kutlu doğum coşkusu…
banner311
Bağcılar’da kutlu doğum coşkusu…
Peygamber sevgisi salona sığmadı.

Bağcılar’da Kutlu Doğum coşkusu yaşandı. Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen geceye binlerce kişi katıldı. Sema gösterilerinin yapıldığı gecede, Türkiye’nin tanınmış hafızları tarafından Kuran-ı Kerim okundu.

Bağcılar Belediyesi ile Bağcılar Müftülüğü’nün Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenledi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen programa yoğum ilgi yaşandı ve salon doldu taştı. Kazım Karabekir Türk Tasavvuf Musikisi Grubu’nun verdiği konser ve sema gösterisi ile başlayan programa, Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Bünyamin Topçuoğlu’nun Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam edildi. İsmail Coşar’ın Naat okuduğu gecede duygusal anlar yaşandı.

Programda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bu yıl Peygamber Efendimiz’in doğumunun 1440’ıncı yılını kutluyoruz. Kutlu Doğum Haftanızı tebrik ediyorum” dedi.

Hz. Muhammed’in bir merhamet peygamberi olduğunu hatırlatan Çağırıcı, “Peygamber Efendimiz’in özellikle bu yönünü iyi anlamamız gerekiyor. İnsanlardaki merhamet, Allah’ın rahmet ve merhametinin küçük bir yansımasıdır. Merhamet; bizleri bir arada tutan ilahi bağdır” diye konuştu.

Gecede Kuran-ı Kerim ziyafeti de sunuldu. Beyazıd Camii İmam Hatibi Suat Gözdok, Kadıköy Zühtüpaşa Camii İmam Hatibi Adem Karabey ve Dünya Kuran-ı Kerim Okuma birincisi İranlı Muhammed Tusi Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu.

Programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kacır, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Milli Eğitim Şube müdürü Şaban Türk 10 bine yakın vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu Serdar Tuncer’in yaptığı gecede katılımcılara gül dağıtıldı. Gece, Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin’in duasıyla sona erdi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV