banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bağcılar’dan Van’a yardımlar devam ediyor

Bağcılar Belediyesi Van’da yaşanan depremin ardından bu ile 16 tır yardım malzemesi gönderdi.

24 Kasım 2011 Perşembe 00:22
Bağcılar’dan Van’a yardımlar devam ediyor
banner229
Bağcılar’dan Van’a yardımlar devam ediyor
Bağcılar Belediyesi Van’da yaşanan depremin ardından bu ile 16 tır yardım malzemesi gönderdi. Dört tır, Bağcılar Belediyesi’nin yaraların sarılması için kardeş olduğu dört köye gönderildi. Başkan Çağırıcı, belediye olarak her köye birer köy konağı yapacaklarını da söyledi.
Bağcılar Belediyesi, Van’da yaşanan depremin ardından başlattığı yardım kampanyasını sürdürüyor. Depremin hemen ardından başlatılan yardım kampanyası kapsamında şimdiye kadar Van’a 16 tır acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım malzemesi gönderildi. Bu Depremin hemen ardından ilk grup yardım malzemelerinin dağıtılması ve bölgede incelemelerde bulunmak için bu ile giden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, depremde zarara uğrayan dört köyle de Bağcılar’ı kardeş yaptı.
HER KÖYE KÖY KONAĞI YAPILACAK
Bağcılar Belediye Meclisi de yaptığı Kasım ayı toplantısında Başkan Çağırıcı’ya Van’a 1 milyon TL’ye kadar yardım yapabilme yetkisi vermişti. Bu kapsamda Bağcılar Belediyesi’nin kardeş olduğu İşbaşı, Çakırbey, Koçköprü ve Ağaçören köylerinde yaraların hızlı bir şekilde sarılması için çalışmalar sürüyor. Bu köylere acil ihtiyaçlar kapsamında dört tır yardım gönderen Bağcılar Belediyesi, her bir köye de köy konağı yapma sözü verdi.
Yapılan yardımların ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Erciş Şube Başkanı, Koçköprü Köyü Muhtarı Yahya İnan İstanbul’a gelerek Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti. Yapılan yardımlardan duydukları memnuniyeti dile getiren İnan, Başkan Çağırıcı’ya yardımlar için teşekkür etti.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise Van’a yardımların devam edeceğini ifade etti.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV