banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yaraladığı adamın penisini kesip öldürdü

Bağcılar’da kıskançlık krizine giren İsmet A, oğlu Murat A. ile birlikte hareket ederek, boşandığı karısıyla yaşadığı belirtilen Yaşar Şahin’i vahşice öldürdüğü iddiasıyla yakalandı.

15 Temmuz 2013 Pazartesi 11:12
Yaraladığı adamın penisini kesip öldürdü
banner229
Yaraladığı adamın penisini kesip öldürdü
Bağcılar’da kıskançlık krizine giren İsmet A, oğlu Murat A. ile birlikte hareket ederek, boşandığı karısıyla yaşadığı belirtilen Yaşar Şahin’i vahşice öldürdüğü iddiasıyla yakalandı. Cezaevine konulan baba ile oğlunun, Yaşar Şahin’i bıçakla boynundan ve kalbinden yaraladıktan sonra cinsel organını da kestiği iddia edildi.
Olay, 1 hafta önce Yüzyıl Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. İddialara göre, 2011 yılında eşi İsmet A.’dan (50) boşanan 3 çocuk annesi Yurdagül N., Yaşar Şahin (43) ile birlikte yaşamaya başladı. Eski karısının biriyle yaşadığını duyan İsmet A., oğlu Murat A.’yı (23) da yanına alarak Yurdagül N’nin evine gitti. Gizlice daireye giren baba-oğul, bu sırada evde yalnız olan Yaşar Şahin’i defalarca boynundan, kolundan ve göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Şüpheliler daha sonra yerde can çekişen Şahin’in cinsel organını da kesti. Cinayet zanlıları olay yerinden ayrılırken sokakta Yurdagül N. ile karşılaştı. Olaydan habersiz olan kadın, boşandığı eşi ile çocuğunu kanlar içerisinde görünce kaçmaya başladı. İsmet A., da Yurdagül N’yi bir süre kovaladıktan sonra peşini bırakıp kayıplara karıştı.

BAĞCILAR'DA KORKUNÇ CİNAYET / HÜRRİYET TV

"POLİSTEN 2 GÜN KAÇABİLDİ"

İhbar üzerine olay yerine gelen Bağcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Murat A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Murat A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Polis, kayıplara karışan İsmet A.’yı da cinayetten 2 gün sonra yakalayarak gözaltına aldı.

"SİZE AÇIKLAMA YAPACAĞIM BENİ TAKİP EDİN"

Rahat tavırlar sergileyen cinayet şüphelisi İsmet A., emniyetten hastaneye sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada kendisini görüntüleyen kameralara dönerek, "Geldiğiniz iyi oldu. Ben zaten ifade vermeyeceğim. Size açıklama yapacağım, beni takip edin" dedi.

"ESKİ KARIMI DA ÖLDÜRECEKTİM"

Kıskançlık krizine girerek cinayet işlediği belirtilen İsmet A.’nın polisteki ifadesinde, "Olaydan sonra bizi fark edip kaçmaya başlayan eski karımı yakalasaydım, öldürecektim" dediği iddia edildi.

CEZAEVİNDEN FİRAR ETMİŞ

2006 yılında işlediği bir suçtan dolayı cezaevine giren İsmet A.’nın 6 ay önce Niğde Yarı Açık Cezaevi’nden firar ettiği belirtildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV