banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

BAHÇELİEVLER’E AB ÖDÜLÜ

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliğinden Bahçelievler’e Ödül

25 Haziran 2011 Cumartesi 22:42
BAHÇELİEVLER’E AB ÖDÜLÜ
banner229
BAHÇELİEVLER’E AB ÖDÜLÜ

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliğinden Bahçelievler’e Ödül

Bahçelievler Belediyesi’nin AB destekli iki projesi de Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği’nden ödül aldı.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olan Örnek Belediyecilik Proje Yarışması’nın sonuçları Abant’ta yapılan törenle açıklandı. 409 katılımın olduğu yarışmanın bilim kurulu başkanlığını Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu yaparken, jüri üyeleri de altı ayrı üniversitenin yerel yönetimler ve mahalli idareler uzmanından oluştu.

Altın Bilezik ve Genç İstanbullu projeleri değerlendiren yarışma jürisi, Bahçelievler Belediyesi’nin üretime ve kentsel tanıtıma dönük projelerini 2010 yılının Avrupa Birliği destekli en güzel ve en çağdaş projeler olduğunu belirterek ödüle layık gördü.

Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeler kategorisinde “Genç İstanbullu” projesi birinciliği alırken, Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler dalında ise “Altın Bilezik” projesi birincilik ödülüne layık görüldü.

Birincilik ödüllerini Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden alan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Bahçelievler kentsel dokuda örnek olmayı sürdürüyor. Ödüller için, Bahçelievler halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
Yarışmayla ilgili açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise “Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların, tüm belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılmasının yanında, topluma kaliteli hizmet sunma amacını güden belediye yöneticilerinin ve personelinin ödüllendirilmesi için bu yarışmaya büyük önem veriyoruz” diye konuştu.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV