banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

GIDA KOLİLERİ ADRESE TESLİM

Bahçelievler’de Ramazan Bir Başka Güzel

13 Ağustos 2011 Cumartesi 09:59
GIDA KOLİLERİ ADRESE TESLİM
banner321
GIDA KOLİLERİ ADRESE TESLİM
Bahçelievler’de Ramazan Bir Başka Güzel
Bahçelievler Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla başlatılan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan Erzak Paketi dağıtımı devam ediyor.

Bahçelievler genelinde oturan ve maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak yardımları Belediye tarafından oluşturulan ekipler tarafından adreslerine kadar gidilerek kendilerine teslim ediliyor.

Gıda yardımlarını geleneksel olarak her Ramazan ayında gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Herkesin sıcak aşı, huzuru ve mutluluğu bizim temel amacımızdır. Ramazan nedeniyle imkanlar ölçüsünde yaptığımız bu yardımlarımızı vatandaşlarımızı yormadan ve onurlarını zedelemeden, uygun koşullarda evlerine kadar giderek yapıyoruz” dedi.

Diğer yandan Bahçelievler Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Ramazan Ayı başlangıcından itibaren ihtiyaçlı vatandaşların adreslerine kadar ulaştırılan erzak paketi sayısının 10 bin’e ulaştığı ve Ramazan sonuna kadar da bu sayının 20 bin’i aşacağı kaydedildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV