banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

RAMAZAN COŞKUSU SOKAĞA TAŞINDI.

BAHÇELİEVLER’DE RAMAZAN

07 Ağustos 2011 Pazar 00:04
RAMAZAN COŞKUSU SOKAĞA TAŞINDI.
banner264
RAMAZAN COŞKUSU SOKAĞA TAŞINDI.
BAHÇELİEVLER’DE RAMAZAN.

Her gün Binlerce Kişi Birlikte İftar Açıyor
Sokak iftarı ikramlarını bu yıl da sürdüren Bahçelievler Belediyesi, ilçenin hemen her gün farklı bir mahallesinde gerçekleşen sokak iftarlarıyla da Ramazan coşkusunu sokağa taşıyor.

Zafer Mahallesi’nde gerçekleşen ilk sokak iftarında vatandaşlarla birlikte iftar yapan Belediye Başkanı Osman Develioğlu daha sonra da çocuklara Osmanlı macunu ve patlamış mısır dağıttı.
Bahçelievler halkını Ramazan boyunca İftar Çadırlarında verilen iftar yemeklerinde ve Ramazan etkinliklerinde ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Onbir ayın sultanı Ramazan, rahmet ve bereket ayıdır. Sevgi ve yardımlaşma duygularının zirveye ulaştığı aydır. Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz İftar Çadırlarımız ve Ramazan etkinliklerimizde, her akşam iftar veren hayırsever işadamlarımıza da Bahçelievler halkı adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan, ilçenin 7 ayrı noktasında kurulan iftar çadırlarında her akşam 6 bin’i aşkın kişiye iftar yemeği ikram eden Bahçelievler Belediyesi, Kocasinan’da Hasan Doğan Spor Kompleksi yanında kurduğu iftar çadırında Ramazan etkinlikleri gerçekleştirirken, her gün ayrıca Soğanlı, Yenibosna, Kocasinan, Çobançeşme ve Yenibosna İftar Çadırında her akşam vatandaşlara iftar yemeği sunuyor. Şirinevler Meydanında kurulan stantta ise vatandaşlara çorba dağıtımı gerçekleştiriyor.
 


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV