banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

SİVİL SAVUNMA PARKI, TÜM İLÇELERE ÖRNEK OLACAK

İstanbul Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak: “Bahçelievler, İstanbul’daki tüm ilçelere örnek olacak” dedi.

08 Ekim 2011 Cumartesi 13:52
SİVİL SAVUNMA PARKI, TÜM İLÇELERE ÖRNEK OLACAK
banner263
SİVİL SAVUNMA PARKI, TÜM İLÇELERE ÖRNEK OLACAK

İstanbul Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak: “Bahçelievler, İstanbul’daki tüm ilçelere örnek olacak” dedi.
Bahçelievler Belediyesi’nce yaptırılan Deprem Arama Kurtarma ve Trafik Eğitim Parkı’nı gezen İstanbul Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak tesisi çok beğendiğini ifade ederek, İstanbul genelinde tüm ilçelerde oluşturulacak Afet Yönetim Merkezlerine örnek olacağını” ifade etti.

Beraberinde İl Afet Acil Durum Müdürü Gökay Bostancı ve İl Sivil Savunma Birlik Müdürü Can Avcı olduğu halde Yenibosna’daki Deprem ve Trafik Eğitim Parkı’na gelen vali yardımcısı Hikmet Çakmak buradaki çalışmalar hakkında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’ndan bilgi aldı.
İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir ve İlçe Milli eğitim Müdürü Basri Özbay’ın da hazır bulunduğu ziyaret esnasında ilçe sivil savunma gönüllüleri tarafından da mini bir tatbikat gerçekleştirildi.
Yaptığı örnek çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na teşekkür eden Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak; “ Bu örnek çalışmanız ve tesisinizden dolayı sizi kutluyorum. Bu güç İstanbul’umuzun ve Bahçelievler’imzin gücü. Böyle tesislerin tüm ilçelere de örnek olmasını istiyorum” dedi.

Öte yandan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı da gezen vali yardımcısı Hikmet Çakmak; “Trafikte çocuklarımızın küçük yaşlarda eğitim görmeleri de geleceğimiz için çok önemlidir” dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV