banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

TATARİSTAN CUMHURİYETİ YEREL YÖNETİM HEYETİ İSTANBUL’DAYDI

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ PROJELERİ KONUKLARA GEZDİRİLDİ

08 Ekim 2011 Cumartesi 13:47
TATARİSTAN CUMHURİYETİ YEREL YÖNETİM HEYETİ İSTANBUL’DAYDI
banner267
TATARİSTAN CUMHURİYETİ YEREL YÖNETİM HEYETİ İSTANBUL’DAYDI
BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ PROJELERİ KONUKLARA GEZDİRİLDİ
Türk Belediyeciliği uluslararası planda karşılıklı deneyim paylaşımı ve bilgi aktarımını sürdürüyor. Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Türkiye’nin Belediyecilik sistemini yakından incelemek için İstanbul’a geldi. Aralarında belediye başkanlarının da olduğu 20 kişilik resmi heyet çeşitli eğitim ve incelemeler gerçekleştirecek.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği çatısı altında faaliyet gösteren Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (UYEM) tarafından düzenlenen 3. Dönem Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Eğitim Programı uygulamalı tecrübe paylaşımı gezisi kapsamında ülkemize gelen Tataristan’lı Belediyeciler Bahçelievler’i de ziyaret ettiler.
Birlik Merkezi’nde  yapılan açılış töreninin ardından konuk heyete, önceden belirlenen program kapsamında belediyecilik konusunda seminerler verildi. İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini de gezme fırsatı bulan konuk belediye başkanları, uygulamalı tecrübe paylaşımı gezileri kapsamında Bahçelievler’de de gezi ve incelemelerde bulundular.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği üye belediyelerinden Bahçelievler Belediyesi'ne gelen heyeti Belediye Binası önünde Belediye Başkanı Osman DEVELİOĞLU adına Başkan Yardımcısı Hikmet TEKİROĞLU karşıladı. Bahçelievler belediyesinin proje ve çalışmalarındaki tecrübeleri paylaşacak olan heyet zaman kaybetmeden ilçedeki gezilerine başladı. Heyete Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç eşlik etti. Heyetin ilk durağı yapımına 2009 yılında başlanılan ve açılışına sayılı günler kalan Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksi oldu. Heyet ziyareti Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi ile sürdürdü.

Spor Parkı ile sonlanan gezi Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun misafir heyet onuruna verdiği yemek ikramıyla noktalandı. Programa TDBB Başkanı Nihat Zeybekci, Bahcelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve Birlik Başkan Vekili Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın katıldı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV