banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bakırköy Cezaevi'nde hareketlilik

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı. Olayda can kaybı olmazken, ceza infaz kurumuna çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi.

25 Ekim 2012 Perşembe 22:21
Bakırköy Cezaevi'nde hareketlilik
banner263
Bakırköy Cezaevi'nde hareketlilik
Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı. Olayda can kaybı olmazken, ceza infaz kurumuna çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi.

Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde bir grup tutuklunun koğuştaki yatakları ateşe vermesi çıktığı iddia edilen yangın söndürülürken, dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Bir grup tutuklunun koğuştaki yatakları ateşe vermesi sonucunda çıktığı iddia edilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Dumandan etkilenen 4 kadın Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, çevik kuvvet polisinin geniş güvenlik önlemi aldığı tutukevinde açlık grevinde olanlara destek vermek amacıyla dışarıda bekleyen grup içerisinde yer alan BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, açlık grevi nedeniyle eylemlerine devam ederken içeriye itfaiye ve ambulansların girdiğini belirtti. Tuncel, "Sanırım 4 ambulans ile yaralılar hastaneye taşındı. Umuyoruz çok ciddi bir şey yoktur. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. İçerde koşuşturmaca olduğu için görevlilerden bilgi alamadık. Sadece çocuk koğuşunda bir durum olduğuna dair bilgi var ama net değil" dedi. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV