banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Festivale Katılan Ekipler Başkan Ünal Erzen'i Ziyaret Etti...

13. ULUSLAR ARASI BAKIRKÖY KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİNE KATILAN GRUPLAR BAŞKAN ÜNAL ERZEN’İ ZİYARET ETTİ

07 Eylül 2013 Cumartesi 18:54
Festivale Katılan Ekipler Başkan Ünal Erzen'i Ziyaret Etti...
banner265

Festivale Katılan Ekipler Başkan Ünal Erzen'i Ziyaret Etti...


13. ULUSLAR ARASI BAKIRKÖY KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİNE KATILAN GRUPLAR BAŞKAN ÜNAL ERZEN’İ  ZİYARET ETTİ

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali’ne katılmak için Bakırköy’e  gelen 6 ülkenin ve İzmir, Sivas, Diyarbakır ve İstanbul gruplarının temsilcileri Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen  makamında ziyaret ettiler ve hediye alış-verişinde bulundular.

Bakırköy Belediyesi olarak  13. Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali’ni düzenlemenin mutluluğunu  yaşadıklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen misafirlerine hitaben yaptığı konuşmada,”Geleneksel kültürel değerlerin unutulmasını önlemek, çeşitli ülkelerden gelen misafirlerimize ülkemizin ve insanımızın zenginliklerini, konukseverliğini, kültürel ve sanatsal değerlerini, turizmini ilçemizde ve uluslararası alanda tanıtmaktan  ve sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bu yıl 6 festivalimize 6 yabancı ülke(Yunanistan,Makedonya,Slovakya,Gürcistan,Bulgaristan,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ) ve ilk kez olmak üzere Sivas, Diyarbakır, İzmir ve İstanbul’dan da halk oyunları ekipleri katılıyor. 6,7,8 Eylül akşamları halk oyunları ekiplerinin gösterileri Osmaniye Mahallemizde bulunan Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi’nde saat 20.30’da başlayacak. Ben bütün Bakırköylüleri ve İstanbulluları festivale bekliyorum. Ayrıca 8 Eylül-Pazar akşamı saat 22.00’de festival kapsamında ücretsiz Bengü konseri de olacak.”dedi.

 

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan,  festivalde bu yıl  bir ilk yaparak festivale katılan ekipler arasında festival sonunda en centilmen  ekibi seçeceklerini ve en centilmen ekibin ödülünü Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in elinden kapanış programında  alacağını söyledi.

 

Festivalin bugünkü (6 Eylül-Cuma)bölümünde saat 16.30’da Yeşilköy İstasyon Caddesi önünden, saat 19.30’da Cevizlik Muhtarlık önünden başlayan kortej yürüyüşleri ve  Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi’nde saat 20.30’da seramoni geçidi, 20.45’te Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in açılış konuşması, 21.00’de ekiplerin halk oyunları gösterileri gerçekleşecek.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV