banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

VAN’DAN AMBULANS UÇAKLA GELDİLER

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, önceki gün bir televizyon kanalında izlediği haber üzerine Van’dan 2 engelli ve hasta çocuğu ambulans uçakla getirdi.

24 Kasım 2011 Perşembe 00:28
VAN’DAN AMBULANS UÇAKLA GELDİLER
banner311
VAN’DAN AMBULANS UÇAKLA GELDİLER
Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, önceki gün bir televizyon kanalında izlediği haber üzerine Van’dan 2 engelli ve hasta çocuğu ambulans uçakla getirdi.

Van depreminde evleri hasar gördüğü için prefabrik konuta yerleşerek zor şartlar altında çocuklarının tedavilerini sürdürmeye çalışan Bilal Demir ve Müzeyyen Demir’e yardım elini uzatan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” İşsiz olan Bahattin Demir ve Müzeyyen Demir’in biri 4 yaşında doğuştan midesi dışarıda olan ve bilinci kapalı olduğu için hortumla beslenip nefes alabilen Kadir ve biri de gözleri görmeyen 1 yaşında Hasret adında çocukları var. Haberi izledikten sonra arkadaşlarıma talimat verdim ve Bahattin Demir ile irtibata geçtik ve aradan bir gün geçmeden aileyi ambulans uçakla Bakırköy’e getirdik. Şu anda ailenin kalabileceği evi hazırlıyoruz. Aile, evleri hazırlanana kadar Bakırköy’de 5 yıldızlı bir otelde misafirimiz olacak. Kalacakları evin yanı sıra işsiz olan babaya iş de bulacağız. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yapılacak tedavilerinin tüm masraflarını da biz üstleniyoruz. Hastaneye geliş-gidişlerinde ambulans bulunduracağız. Ayrıca evde bakım hizmet birimimizden bir hemşiremiz de ihtiyaçları sırasında sürekli ailenin yanında bulunacak. Artık Kadir ve Hasret bütün Bakırköy’ün çocuğu.”dedi.

Baba Bahattin Demir de Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e çok teşekkür ederek,” Çok memnun oldum. Kadir’in hortumu eskiyince değiştirmekte, bulmakta sorun yaşıyorduk. Çocuklarımın tedavisi yapılabileceği için çok mutluyum. Ne diyeceğimi bilemiyorum.Hele Van’da soğuktan ,yangından ölen çocukları gördükten sonra.”şeklinde konuştu.

Anne Müzeyyen Demir de akıllarının Van’da kalmasına karşın çocuklarının tedavilerinin yapılacağı için sevinçli olduğunu ifade etti.

Öte yandan dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Kadir ve Hasret ambulans uçaktan alınarak tedavilerinin yapılacağı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne götürüldüler.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV