banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Başakşehir'de dehşet

Başakşehir’de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü kontrolden çıkarak korkuluklara çarptı.

18 Temmuz 2013 Perşembe 12:45
Başakşehir'de dehşet
banner229
Başakşehir'de dehşet

Başakşehir’de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü kontrolden çıkarak korkuluklara çarptı. Alev alan otomobilin sürücüsü ağır şekilde yaralanırken, araçta sıkışan 19 yaşındaki Ferdi Yıldız ise yanarak feci şekilde can verdi.
Kaza, saat 04:30’da Başakşehir Atatürk Bulvarı, hava limanı istikameti, Dolapdere Sanayi Sitesi önünde meydana geldi.
Dolapdere Sanayi Sitesi’nde bulunan özel bir restorantta komi olarak çalışan Uğur Tozkoparan (23) idaresindeki 34 UK 1701 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Araç önce yol kenarındaki korkuluklara daha sonra aydınlatma direğine çarparak yolun karşı şeridine geçti. Kazanın ardından araç bir anda alev aldı.
Yoldan geçen diğer sürücüler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sürücü Uğur Tozkoparan çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılırarak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Araçta şıkışan aynı şirkette şef garson olarak çalışan Ferdi Yıldız ise alevlerin arasında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan otomobili kısa sürede söndürdü.
Soğutma çalışmalarının ardından savcı ve polis olay yerinde incelemelerde bulundu.
Kaza sonrası olay yerine gelen Ferdi Yıldız’ın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Ferdi Yıldız’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV