banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Başakşehirli Gençlik Atatürk’ü Andı .

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Başakşehir’de coşkuyla kutlandı.

20 Mayıs 2011 Cuma 11:50
Başakşehirli Gençlik Atatürk’ü Andı .
banner267
Başakşehirli Gençlik Atatürk’ü Andı .

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Başakşehir’de coşkuyla kutlandı.

Tören, Bahçeşehir Tören Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Garnizon Komutanı Binbaşı Taner Aydın, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından çelenk konulması ve Başakşehir’de bulunan siyasi parti temsilcileri, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının saygı merasimi ile başladı.

Çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Garnizon Komutanı Binbaşı Taner Aydın ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Eminyet Müdürü Ekrem Güneyisi gençlerin ve halkın bayramını kutladı.

Günün anlamını ifade eden bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baltacı: ” Bu tarihte Türk milleti esaret altında yaşamayacağını kutsal topraklarına sahip çıkacağını göstermiştir. Bugünkü mevcudiyetini ve özgürlüğünü o günlerde yapılan mücadele ve kararlılığa borçluyuz. Büyük özverilerle kurulan Cumhuriyetimiz de siz gençlere emanettir. Sizler Atatürk’ün gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine bizleri ulaştıracaksınız. Bu düşüncelerle yüce önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi anıyor ve en içten duygularımla saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başakşehir Ticaret Lisesi öğrencilerinden Zeynep Burcu Sönmez gençlik adına hazırladığı konuşmayı okurken, Özel Ensar Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Melike Yurtoğlu bir şiir seslendirdi. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi bir kez daha seslendirilerek gençliğin görevleri vurgulanırken ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü ödüllerini verdiler.
Başakşehirli okullarda özenle hazırlanmış çeşitli folklör, dans, akrobasi ve müzik içeren gösterilerin olduğu rengarenk görüntüleri Başakşehirli vatandaşlar ilgiyle izlediler.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV