banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

29 EKİM KUTLAMALARI KAYMAKAMLIK`TA GERÇEKLEŞTİRİLEN RESEPSİYONLA DEVAM ETTİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Beylikdüzü Belediyesi önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk koyma töreninin ardından, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol’un tebrikleri kabulü ile devam etti

29 Ekim 2011 Cumartesi 23:30
29 EKİM KUTLAMALARI KAYMAKAMLIK`TA GERÇEKLEŞTİRİLEN RESEPSİYONLA DEVAM ETTİ
banner291
29 EKİM KUTLAMALARI KAYMAKAMLIK`TA GERÇEKLEŞTİRİLEN RESEPSİYONLA DEVAM ETTİ


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Beylikdüzü Belediyesi önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk koyma töreninin ardından, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol’un tebrikleri kabulü ile devam etti.

Beylikdüzü Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Beylikdüzü Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen programla devam etti. Kaymakamlık salonunda kokteyl eşliğinde misafirlere yapılan ikramın ardından, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ’un tebrikleri kabul etti. Kaymakam Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ve Binbaşı Fatih Mehmet Tuğlu ile birlikte tebrikleri kabul etti.

Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, ‘Millet olarak sahip olduğumuz en büyük ve anlamlı bayram Cumhuriyet Bayramı’dır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun’ dedi.

Beylikdüzü Kaymakamlığı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına; Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Zeki Çanakçı ve Tahir Sert, Binbaşı Fatih Mehmet Tuğlu, Beylikdüzü Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Tarım Müdürü Faruk Doğan, kamu kurumlarının müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV