banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

AKP'li belediyeden skandal etkinlik

AKP'li Beylikdüzü Belediyesi, Cumhuriyetin 90'ıncı yılının kutlandığı 29 Ekim'de bir skandala imza attı.

01 Kasım 2013 Cuma 01:20
AKP'li belediyeden skandal etkinlik
banner312
AKP'li belediyeden skandal etkinlik
AKP'li Beylikdüzü Belediyesi, Cumhuriyetin 90'ıncı yılının kutlandığı 29 Ekim'de bir skandala imza attı. Belediye, ilçe halkını kutlamalar için alanlara değil hayvanat bahçesine davet etti. Belediyece düzenlenen Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi gezisi, ilçe halkından yoğun tepki aldı. Olayı kınayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç, Beylikdüzü Belediyesi'nin dört yılı aşkın süredir halkın milli bayram hassasiyetine kulak tıkadığını söyledi. Genç, "Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü olan böylesine ulusal bir günde hayvanat bahçesi etkinliğinin düzenlenmesi Cumhuriyete ve değerlerine büyük saygısızlıktır. Hayvanat bahçesine her zaman gidilir. Bayramımızın Beylikdüzü'nde olması gerektiği gibi kutlanamamasından dolayı büyük üzüntü yaşamaktayız" dedi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV