banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ASKERLİK SEVİNCİ YAŞAYAN ENGELLİ VATANDAŞLARA KINA GECESİ

Beylikdüzü’nde yaşayan engelli vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asker uğurlama şenliği ile gönüllerince eğlendiler.

11 Mayıs 2011 Çarşamba 13:01
ASKERLİK SEVİNCİ YAŞAYAN ENGELLİ VATANDAŞLARA KINA GECESİ
banner264
ASKERLİK SEVİNCİ YAŞAYAN ENGELLİ VATANDAŞLARA KINA GECESİ

Beylikdüzü’nde yaşayan engelli vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asker uğurlama şenliği ile gönüllerince eğlendiler.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen asker uğurlama eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Asker adayları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen konvoy ile başlayan program, etkinlik çadırı önünde son buldu. Beylikdüzü Belediyesi ve vatandaşlara ait araçların katıldığı konvoy, geçiş güzergâhlarında halk tarafından büyük alkış aldı.


Belediye önündeki eğlenceye Başkan Uzun da katıldı


Gürpınar Ek Hizmet Binası önünden başlayan konvoy, ilçe genelinde gerçekleştirilen turun ardından Beylikdüzü Belediyesi önüne geldi. Konvoyun belediye önüne gelmesiyle coşku doruğa ulaştı. Belediye önünde davul-zurna eşliğinde eğlenen vatandaşlara Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve başkan yardımcıları da eşlik etti. Halayların çekildiği eğlencede engelli vatandaşlara asker harçlığı verildi. Bir gün de olsa engelli vatandaşlara bu sevinci yaşatmaktan duyduğu sevinci dile getiren Başkan Uzun, gerçekleştirecekleri vatan görevinden dolayı asker adaylarını kutladı.

Kına gecesi duygulu anlar yaşattı

Gün boyunca ilçe genelinde konvoy eşliğinde asker adaylarının gezdirilmesi ve Beylikdüzü Belediyesi önünde halayların çekilmesinin ardından bir eğlence de Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirildi. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen engelli asker adaylarının ve katılımcıların eğlendiği gecede engelli askerlere kına yakıldı. Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de asker adaylarıyla birlikte eline kına yaktırdı.


Engelli vatandaşlar 12 Mayıs Perşembe günü 6.Motorlu Piyade Alayı-Hasdal Kışlası’nda gerçekleştirilecek olan törenle yemin edecekler ve bir gün temsili askerlik yapacaklar.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV