banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI’NDA MFÖ İLE MUHTEŞEM KAPANIŞ…

Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları, kapanışı bir efsaneyle gerçekleştirdi. Etkinlik alanının tıklım tıklım dolu olduğu konserde, Türkiye’nin efsane grubu MFÖ, şarkılarını on binlerce Beylikdüzü’lü ile birlikte söyledi.

14 Eylül 2014 Pazar 18:58
BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI’NDA MFÖ İLE MUHTEŞEM KAPANIŞ…
banner265

BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI’NDA MFÖ İLE MUHTEŞEM KAPANIŞ…


Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları, kapanışı bir efsaneyle gerçekleştirdi. Etkinlik alanının tıklım tıklım dolu olduğu konserde, Türkiye’nin efsane grubu MFÖ, şarkılarını on binlerce Beylikdüzü’lü ile birlikte söyledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, programın kapanışında ekibiyle birlikte sahneye çıkarak Beylikdüzü halkına teşekkürlerini iletti.

 

EFSANE GRUP MFÖ BEYLİKDÜZÜ’NÜ SALLADI…

 

Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos-13 Eylül arası gerçekleştirilen Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda 14 gün boyunca birbirinden değerli sanatçılara ev sahipliği yaparak, dolu dolu bir etkinlik programına imza attı. Usta sunucu Korhan Abay’ın sunumuyla renklenen etkinlikler boyunca konserlerin yanı sıra çeşitli yarışma ve söyleşiler de gerçekleştirildi.  Özellikle önemli günlere de özel kutlama programları hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla başlattığı etkinliklerinde, Türk Ulusu’nun kurtuluşunu hazırlayan kararların verildiği Sivas Kongresi’nin 95. Yıldönümü, Dünya Barış Günü, Dünya Okuma Yazma Günü ve İzmir’in Kurtuluşu gibi tarihi günleri özel etkinliklerle kutladı.

 

SON GECEYE MFÖ DAMGASINI VURGU

 

Kapanış gecesini Türkiye’nin efsane grubu Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) konseriyle taçlandıran Beylikdüzü Belediyesi, alanı dolduran on binlerce Beylikdüzü’lüye muhteşem bir akşam yaşattı. Yıllardır büyük küçük herkesin dinlediği efsane şarkılara Beylikdüzü halkı, MFÖ’nün çağrısına uyarak tabiri caizse avaz avaz eşlik etti. “Asabiyim Ben, Yaşın 19, Mecburiyetten, Psikopat, Sarı Laleler, Güllerin İçinden” gibi herkesin bildiği muhteşem parçaları MFÖ ile birlikte seslendirdi.  

 

Başkan İmamoğlu, MFÖ’ye Hayranlığını Dile Getirdi

 

Grup üyeleri Fuat ve Özkan’ın, solo performanslarının ardından sahneye çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, MFÖ’ye teşekkür ederek, “Eğer bir millet Mazhar, Fuat, Özkan gibi sanatçılar çıkarıyorsa her şeyi başarabilir. Beylikdüzü’nde de böyle bir koro varsa, Beylikdüzü en güzel ilçeyi yaratabilir. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi. Eşi Dilek İmamoğlu ile gruba çiçek ve plaket takdim eden Başkan İmamoğlu, daha sonra etkinlikte 15 gündür gece gündüz çalışan ekip arkadaşlarını sahneye davet etti. Belediye meclis üyelerine, başkan yardımcı ve danışmanlarına, birim müdürlerine, organizasyonda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden İmamoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da önemli bir organizasyona imza atacaklarının mesajını verdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV