banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

BEYLİKDÜZÜ, KURBAN BAYRAMI COŞKUSU YAŞIYOR...

Beylikdüzü’nde Bayram Namazının kılınmasıyla başlayan Kurban Bayramı heyecanı tüm coşkusuyla devam ediyor.

07 Kasım 2011 Pazartesi 12:36
BEYLİKDÜZÜ, KURBAN BAYRAMI COŞKUSU YAŞIYOR...
banner304
BEYLİKDÜZÜ, KURBAN BAYRAMI COŞKUSU YAŞIYOR...


Beylikdüzü’nde Bayram Namazının kılınmasıyla başlayan Kurban Bayramı heyecanı tüm coşkusuyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin oluşturduğu kurban satış ve kesim alanına akın eden Beylikdüzü halkı, Kurban ibadetini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kurban Bayramı heyecanını yaşayan Beylikdüzü halkı, Kurban ibadetini yerine getiğrmenin huzurunu yaşıyor. Bayram namazının ardından Beylikdüzü Belediyesi’nin Volvo Kavşağı’nda oluşturduğu Kurban Kesim Alanı’na akın eden vatandaşlar, burada kurbanlarınuı kestiler. Oluşturulan kesim alanındaki düzenli yapı sayesinde hiçbir sıkıntı yaşanmazken, modern kesim alanı vatandaşlar tarafından tam not alındı. Kurbanlıklarının kesimi için bekleyen vatandaşlara Beylikdüzü Belediyesi tarafından etli pilav ve çay ikramında bulunuldu. Vatandaşların karşılaşabileceği problemler için “Çözüm Masası” oluşturan Beylikdüzü Belediyesi, gelen şikâyetleri kısa sürede çözüme kavuşturmak için yoğun çaba gösterdi.

Bayramı’nın ilk gününde kurban kesim alanını gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Uzun’dan Şehit ailesine ziyaret…

Hakkâri Çukurca’da şehit düşen Asteğmen Bilal Özcan’ın Yakuplu’daki ailesini aiyaret eden Başkan Yusuf Uzun, şehit ailesinin bayramını kutladı. Uzun, “Onlar şehidimizin bizlere emaneti. Şimdi olduğu gibi bundan sonra da her zaman eilemizin yanında olacağız” dedi.

Huzurevi sakinleri unutulmadı…

Gürpınar’da hizmet veren Avrupa Huzurevi’ni de ziyaret eden Başkan Uzun, huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı. Huzurevindeki yaşlıların elini öpen Uzun, herkesle tek tek ilgilendi ve karanfil dağıttı. Ziyaretlerine Gürpınar’daki Hüsnü Ayık Omurilik Felçlileri Derneği ile devam eden Başkan Uzun, mmurilik felçlilerinin bayramını kutladı ve engelli vatandaşlarla sohbet etti.  

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV