banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Beylikdüzü'nde 'Gökhan Tepe' rüzgarı

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Gökhan Tepe sahne aldı.

16 Ağustos 2011 Salı 00:49
Beylikdüzü'nde 'Gökhan Tepe' rüzgarı
banner312
Beylikdüzü'nde 'Gökhan Tepe' rüzgarı

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Gökhan Tepe sahne aldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sahneye ünlü pop şarkıcısı Gökhan Tepe çıktı. Tepe'nin büyük hayranı olan engelli Bilge, Gökhan Tepe ile fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşadı.

İlçede sahneye çıkan Gökhan Tepe, Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinlik alanında binlerce kişiyi adeta müziğe doyurdu. Gökhan Tepe'nin özellikle genç hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde, Tepe'yi annesi Sema Tepe de yalnız bırakmadı. Annesi için de şarkılar söyleyen Gökhan Tepe "Annem" şarkısını da tüm annelere armağan etti. Gökhan Tepe konserinde, sanatçıya büyük hayranlık duyan, engelli Bilge de bir hayaline kavuşmanının mutluluğunu yaşadı. Bilge, konseri en ön sıradan izleyerek, hayalini kurduğu popçuyu yakından görme fırsatını yakadı.Sevilen sanatçı Tepe de hayranına büyük bir de jest yaparak Bilge'nin yanına indi ve birlikte şarkı söylediler. Hayranıyla fotoğraf çektiren Tepe, Bilge'nin hayalini de gerçekleştirmiş oldu. Tepe ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşayan Bilge, konserin sonuna kadar hayranı olduğu şarkıcıyı izleyerek ona destek verdi. Ellerinde Tepe'nin posterleri bulunan genç hayranları da konser boyunca tüm şarkılara eşlik ettiler.

Konserin ardından Gökhan Tepe'ye çiçek armağan eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, dolu dizgin devam eden Ramazan etkinliklerinin Ramazan Bayramı süresince de yapılacağını söyledi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: Gökhan Tepe Rüzgarı

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV