banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Beylikdüzü'nde hükümet istifa yürüyüşü yapılıyor

Yolsuzluğa, talana karşı hükümet istifa demek için Beylikdüzü halkı sokaklarda

26 Aralık 2013 Perşembe 21:09
Beylikdüzü'nde hükümet istifa yürüyüşü yapılıyor
banner266
Beylikdüzü'nde hükümet istifa yürüyüşü yapılıyor

Beylikdüzü sokakları Tayyip istifa sesleri ile inliyor.Yoğun katılımla gerçekleşen yürüyüşe Evlerindende eyleme ışıklarını yakıp söndürerek destek veriyorlar.Beylikdüzü Halkı tencere ve tavalarla sokaklara döküldü.
İstifa Sırası Tayyip Erdoğan'da

Yolsuzluğa, talana karşı hükümet istifa demek için Beylikdüzü halkı sokaklarda.
"Ayakkabı kutuları, karşılıklı beddualar, bakan çocuklarına ve devletin en tepesine kadar uzanan kirli ilişkiler, şantaj kasetleri, hükümet yetkililerinin pişkin ve pervasız açıklamaları, karşılıklı operasyon salvoları ve artık açıkça yönetemez hale gelen, boğazına kadar pisliğe batmış bir iktidar. Uzak çağrışımlara gerek yok. Tüm bunlar insanlıktan ne kadar uzaklaştıklarını, düzen siyasetinin battığı pislik deryasını ve seviyesizliğini gösteriyor. Halk ustasından hocasına, kamu görevlilerinden sermayedarlara kadar yıllardır bu ülkeye sömürüyü ve karanlığı reva görenlerin hepsinin yakasına yapışacaktır.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV