banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

BEYLİKDÜZÜ’NDE KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVDE

Beylikdüzü Belediyesi tarafından karla mücadele için oluşturulan ekipler, ilçe genelindeiki gündür etkili olan kar yağışına karşı yoğun çaba sarf ediyor.

09 Mart 2011 Çarşamba 20:14
BEYLİKDÜZÜ’NDE KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVDE
banner265
BEYLİKDÜZÜ’NDE KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVDE
Beylikdüzü Belediyesi tarafından karla mücadele için oluşturulan ekipler, ilçe genelindeiki gündür etkili olan kar yağışına karşı yoğun çaba sarf ediyor.
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, karla mücadele çalışmaları kapsamında oluşturduğu özel ekiplerle yoğun çaba harcıyor. Gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda şu an için Beylikdüzü’nde hiçbir kapalı yol bulunmuyor. Oluşturulan ekiplerle; yollar, kaldırımlar ve üst geçitlerde tuzlama ve kar temizleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Meteorolojiden gelen hava raporları doğrultusunda tüm hazırlıkları tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü, üç ayrı bölgeye ayırdığı Beylikdüzü’nde kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir şekilde tuzlama çalışmalarının yapıldığı ilçe genelinde, ağır iş makineleri ve toplu taşıma araçları da olağanüstü durumlara karşı hazır şekilde bekletiliyor. Sağlı İşleri Müdürlüğü ekipleri de çalışmalar boyunca görev başında olacak. Karla mücadele çalışmalarında kullanmak üzere 3 bin torba tuz kullanıma hazır bir şekilde stoklarda bekletilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ihtiyaç duyulabilecek tüm kamu kurumlarıyla da bağlantılar kuruldu.

Sitelere tuz dağıtılıyor

Çalışmalar kapsamında stoklarda bekletilen tuzlar Beylikdüzü Belediyesi tarafından belirlenen bölgelerde kullanıma hazır hale getirildi. İlçe genelinde ekipler tarafından yapılan olan tuzlama çalışmalarının yanında, sitelere de kullanılmak üzere tuz dağıtımı yapılmaya başlandı. Tuz dağıtımının yapıldığı bölgeler;

1-Dereağzı Mahallesi Destek Hizmetleri Kademe Binası,
2-Büyükşehir Mahallesi İtfaiye Garaj Binası,
3-Yakuplu Mahallesi Osmanlı Caddesi Garaj-Temizlik Şantiyesi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV