banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Ekrem İmamoğlu Adaylığını Açıkladı!

Ekrem İmamoğlu CHP Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Partililer ve Gençler yoğun ilgi gösterdi.

30 Temmuz 2013 Salı 20:37
Ekrem İmamoğlu Adaylığını Açıkladı!
banner291
Ekrem İmamoğlu Adaylığını Açıkladı!

Ekrem İmamoğlu CHP Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylığını yaptı. Partililer ve Gençler yoğun ilgi gösterdi.


CHP Beylikdüzü İlçe Teşkilatında yoğun katılımla gerçekleşen aday adaylığı başvurusunu yapan İmamoğlu.İlçedeki parti binasının önünde toplanan kalabalığı selamlayan İmamoğlu, daha sonra ilçe binasına girerek adaylık için resmi başvurusunu yaptı.  CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yapan Ekrem İmamoğlu,
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının Arkasından İlçe Başkanına Başvuru evraklarını teslim etti.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı olan Ekrem İmamoğlu’nun adaylık başvurusu konuşmasında ;
Beni yeni bir hizmet alanına adım atacağım bu günde yalnız bırakmadığınız için öncelikle hepinize teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum.
Merhaba yol arkadaşlarım, merhaba ailem. CHP’nin kardeşlik, emek, barış, özgürlük, dayanışma ruhu ile Emeğin bayramında Taksim’de
Gezide, direnen gençlerin yanında Ekmeğin mücadelesini veren işçinin, memurun yanında Cumhuriyet değerlerine, ülkemizin aydınlık yarınlarına sahip çıkan herkesle dayanışmada birlikte olduğum yol arkadaşlarım. Birbirimize güç kattığımız tek ses, tek yürek olduğumuz arkadaşlarım. Mitinglerimizde, coşkularımızda birlikteydik, acılarımızı paylaşırken birlikteydik.Uğur Mumcu’yu, Abdi İpekçi’yi anarken, Sivas’ı, Kahramanmaraş’ı, Çorum’u lanetlerken Binlerce kilometre uzaklıkta vatanına hasret ölmek zorunda bırakılan Nazım’ı anarken,Yüreğimiz burkuldu. Silivri zindanındaki tutsaklarımızı her ziyaretimizde hüzünlendik. Ancak biz acılarımızdan, hüzünlerimizden de beslenmesini bilerek ülkemizi karanlığa sürükleyenlere karşı perçinlendik, kenetlendik. 29 Ekim Cumhuriyet kutlamalarında, devasa bir yürek olduk. Caddelerde sel gibi aktık. Muhteşem liderimizin, büyük komutanımızın yokluğunda, Mustafa Kemal Atatürk’ün değerini bir kez daha anlayarak onun izinde yürümeyi sürdürdük. Sevgili yol arkadaşlarım.



Bizler, bir bütünün parçaları olarak nerede nasıl bütünleşeceğimizi ve davranacağımızı bildik. Birbirimizi kolladık, birbirimize güç verdik. Şimdi, yeni bir yolda yepyeni ve farklı bir heyecanla “bu daha başlangıç mücadeleye devam” diyebileceğimiz yolun başındayız. 2014 yerel seçimleri sürecindeyiz. Ülke genelindeki ciddi gelişmelerin seyri açısından da bu yerel seçimler daha önemli ve daha özel anlam içeriyor. Kuşkusuz süreç çok çetin geçecektir.Biz hazırız. Ne kadar çetin geçerse geçsin, tüm gücümüzle, yolumuza çıkan engelleri bertaraf etmeye hazırız. İşte bunu bildiğim için bu süreçte, yerel yönetim aday adayı olarak ben de varım diyorum. Üstad Nazım’ın, “sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa” dizelerindeki gibi, gün sorumluluk günüdür. Çünkü ülkemiz bir karanlık içerisinde, aydınlığa giden yol da, sorumluluk sahibi, tecrübeli ve birikimli insanların ellerini taşın altına koymasından geçiyor. Siz de benim gibi.. Bu yolda Bu yolculukta Birlikte yola devam demeye, Bu kentte yaşayanların gelecek kaygılarını çok iyi bildiğimizden Beylikdüzü’nün geleceğini birlikte yazmaya, Yarınlarımız heba olmasın diye, Beylikdüzü, beceriksiz, basiretsiz ellerde daha fazla perişan olmasın diye kaybettiğimiz yılların ardından kaybedilecek bir  5 yıl daha başımıza felaket olarak gelmesin diye, Karanlıklar, aydınlığa çıksın diye, Değerli arkadaşlar hazır mısınız?
Siz hazırsanız ben de hazırım.
2014 yerel seçimlerinde  İnsan odaklı
Sağlıklı çevre
Çağdaş ve engelsiz bir sosyal yaşam için,
Şeffaf,katılımcı,demokratik,denetlenebilir bir yönetim için,
Beylikdüzü’nü hep birlikte yönetmek
Bizden sonraki nesillere daha çağdaş, daha sosyal,
Daha yaşanabilir bir Beylikdüzü bırakmak için,
Ortak kimliğimiz Beylikdüzü adına
Partimi layık olduğu en güzel şekilde temsil etmek
Sosyal demokrasinin bir meşalesini de Beylikdüzü’nde yakmak,
Yönetme anlayışımız ve tarzımızla belleklerde yer edinmek,
2014 seçimlerinde Beylikdüzü’nde birlikte iktidar olmak için
Tüm inancım ve kararlılığımla CHP’den aday adayı olduğumu, dört yıldır canla başla hizmet verdiğim örgütümün çatısı altında ilan ediyor sizlere de bir çağrıda bulunuyorum.
Değerli yol arkadaşlarım;
Gelin bu yola hep birlikte çıkalım.Her şey size bağlıdır. Bir anıyı bir şarkı kıvılcımlandırabilir.
Bir düşü bir çiçek uyandırabilir.
Bir ormanı bir ağaç başlatabilir.
Bir kuş ilkbaharı müjdeleyebilir.
Bir gülümseme bir arkadaşlığı başlatabilir.
Bir tokalaşma bir ruhu canlandırabilir.
Bir sözcük bir amacı belirleyebilir.
Bir gülüş sıkıntıyı yenebilir.
Bir adım her yolculuğu başlatabilir.
Bir umut ruhlarımızı aydınlatabilir.
Bir dokunuş şefkati anlatabilir.
Bir kalp neyin doğru olduğunu bilebilir.
Bir kişi, çok büyük bir fark yaratabilir.
Bir oy bir ulusun yaşamını değiştirebilir.
O nedenle, “ben olsam ne olur, olmasam ne olur” demeyin.Sizin çok büyük anlamınız var.
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine.Bu davet bizim  Hepimizin….
Kazanmaya, 2 nisan 2014’de 246 gün sonra sizlerle birlikte coşkuyla Belediye Başkanlığı binasına hep birlikte, sizlerle, halkımızla yürümeye davet ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Haber Video

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV