banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

ENBE YİNE HAYRAN BIRAKTI…

ENBE BEYLİKDÜZÜ’NDE MUHTEŞEM BİR KONSERE İMZA ATTI…

08 Eylül 2014 Pazartesi 11:24
ENBE YİNE HAYRAN BIRAKTI…
banner304

ENBE YİNE HAYRAN BIRAKTI…

 

ENBE BEYLİKDÜZÜ’NDE MUHTEŞEM BİR KONSERE İMZA ATTI…

 

Türkiye’nin ünlü orkestrası Enbe, Behzat Gerçeker şefliğinde Beylikdüzü’nde sevenleriyle bir araya gelerek muhteşem bir konsere imza attı.  Gerçeker’in sanatıyla barışı ve sevgiyi en güzel dilde yansıttığını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine teşekkür etti.

 

Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları, profesyonel müziğin öncüsü, Türkiye’nin ünlü orkestrası Enbe’yi ağırladı. Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanında gerçekleşen konsere katılan Beylikdüzülüler, müziğin keyfini doyasıya yaşadı.

 

Konser öncesi söz alarak Şişli’de inşaatta meydana gelen kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sorumluların mutlaka bulunarak sorgulanması gerektiğini söyledi. Belediyecilikte, bir vatandaşın burnunun dahi kanamaması için hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden İmamoğlu, “Birikmiş hataları hep birlikte düzelteceğiz” dedi.

 

Ardından sahne alan Enbe Orkestrası, sahneye latin bir parçayla çıktı. Caz müzik ile devam eden konserde Behzat Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası, müziğiyle ve danslarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Orkestra üyeleri, sahne performanslarıyla da göz doldurdu.

 

Barışı ve sevgiyi sanatıyla yansıttı

 

Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda, Enbe Orkestrası’nın sanatın diliyle barışı ve sevgiyi en iyi şekilde Beylikdüzü halkına yansıttığını söyleyen Başkan İmamoğlu, sahneye eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte çıkarak sanatçı Gerçeker’e çiçek ve özel bir tabak hediye etti. Başkan İmamoğlu’na teşekkür eden Behzat Gerçeker ise, Beylikdüzü’nde müzikseverlerle buluşmak mutluluk veridi. Burada olmaktan büyük keyif alıyoruz” dedi.

 

Konserine, albümünden “Eksik” adlı parçayla devam eden Behzat Gerçeker, piyanosuyla kulakların pasını sildi. Ardından mikrofonu alan İlyas Yalçıntaş, gitarıyla birlikte “İncir” adlı seslendirdiği parçasıyla tüm izleyenleri kendisine eşlik ettirdi.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV