banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

İFTAR YEMEĞİNİ KILIÇDAROĞLU ONURLANDIRDI

Beylikdüzü’nü ziyaret eden ve coşkuyla karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi’nin şehit ailelerini, gazileri, engellileri ve din adamlarını ağırladığı iftar davetine katıldı.

20 Temmuz 2014 Pazar 08:50
İFTAR YEMEĞİNİ KILIÇDAROĞLU ONURLANDIRDI
banner229
İFTAR YEMEĞİNİ KILIÇDAROĞLU ONURLANDIRDI


Beylikdüzü’nü ziyaret eden ve coşkuyla karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi’nin şehit ailelerini, gazileri, engellileri ve din adamlarını ağırladığı iftar davetine katıldı. Vatandaşla birlikte orucunu açan Kılıçdaroğlu yaklaşan seçimlerde adalet için herkesin sandığa gitmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Manevi duyguların en yoğun yaşandığı aydayız. Herkese hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum. Bu ülke Mevlanaların ülkesidir. Biz bu topraklarda bereket, huzur ve barış istiyoruz” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü Tabela Neon

KILIÇDAROĞLU: “BU ÜLKE MEVLANALARIN ÜLKESİDİR”

Beylikdüzü Belediyesi; Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde ilçedeki gaziler, engelliler, din görevlileri ve şehit ailelerinin davetli olduğu bir iftar yemeği düzenledi. Program, Musuki Sanatçısı Tarkan Öngen’in kanun, bendir, ney ve kemençe eşliğinde söylediği tasavvuf parçalarıyla başladı. Yemekte FSM Camii Müezzini tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti de okundu. İftar yemeğine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, masaları dolaşarak, vatandaşları selamladı.

“Adalet Kutup Yıldızı Gibidir”

İftar saatinde programa katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve belediye yönetimi tarafından coşkuyla karşılandı. Vatandaşlarla birlikte yemek duasını yapıp iftarını açan CHP lideri Kılıçdaroğlu, herkesin Ramazan ayını huzurla geçirmesini dileyerek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşları oyunu kullanmaya davet etti. Kılıçdaroğlu, “Bütün insanların ortak duygusu ahlaktır. Adalet kutup yıldızıdır. O sabit durur. Bütün dünya ise onun etrafında döner. Biz, bu ülkeyi kul hakkı yemeden adalet ile yönetmeye talibiz. Bu ülke Mevlanaların ülkesidir. Bu topraklarda bereket, huzur ve barış istiyoruz” dedi.

“Ramazan Tespit Ayı”

İftar sofralarını paylaşmanın önemine değinerek başladığı konuşmasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Dert ve sıkıntılarımızı, gönüllerimizi ve sofralarımızı paylaşalım. Biz, iftar sofralarını evlere taşıdık. Ramazan ayı tespit ayı. Gerçek ihtiyaç sahiplerine olan yardımlarımız daimi olacak. Şimdiden herkesin Kadir Gecesi mübarek, Ramazan Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’na Portresini Hediye Etti

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar davetinden sonra belediye başkanlık binasına geçen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Beylikdüzü ile ilgili kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İmamoğlu, henüz ilçede aday adayıyken, çocuk esirgeme kurumunda yetişen ressam Remzi Taşkıran tarafından kendisine verilen yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu portresini, genel başkana hediye etti. Görüşmenin tamamlanması üzerine Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Gürpınar Sahili’nde verilen Ferhat Göçer konserine geçti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV