banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Mustafa Melek CHP Beylikdüzü Aday Adaylığını Açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığını yoğun katılımla açıklayan Mustafa Melek Beylikdüzü’nün Vizyonunu değiştireceğim dedi.

18 Ağustos 2013 Pazar 03:48
Mustafa Melek CHP Beylikdüzü Aday Adaylığını Açıkladı!
banner229

Mustafa Melek CHP Beylikdüzü Aday Adaylığını Açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığını yoğun katılımla açıklayan Mustafa Melek Beylikdüzü’nün Vizyonunu değiştireceğim dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç, Beylikdüzü Aday Adayları’nın da katılımları ile gerçekleşen toplantıda. Mustafa Melek Şunları söyledi.

“Sağolun varolun

Çok değerli basın mensupları ilçe yöneticileri ,dostlarım arkadaşlarım başka parti ilçe  teşkilatından
Gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri , Beylikdüzü'lü hemşerilerim hatta ismini saymadığım herkes hatta siyasal olarak rakip içinde olduğumuz değerli dostlarım hepiniz hoş geldiniz.

Bugün sizlerle çok önemli bir kararı paylaşmak için buradayım .

Beylikdüzü belediye başkanlığı aday adaylığım için gerekli başvuruları yapmış bulunmakta olup sizlerin huzurunda açıklıyorum

Partimize ve Beylikdüzü halkına hayırlı olmasını diliyorum.

Bugün ayrıca önemli bir gün.17 ağustos Marmara depreminin 17.yıldönümü . Bu depremde 20 bin'e yakın vatandaşlarımızı kaybettiğimizi ve çok sayıda yaralının olduğunu hatırlatmak istiyorum. Buradan ölenlere Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Marmara depreminde oluşan tahribatların yerel yönetimler için büyük bir ders olmasını diliyorum. Benim siyasette aktif olarak yer almak için iki nedenim var.

Yerel olarak ülkemizin özel olarakta Beylikdüzü’nün yaşamış olduğu sorunların  ve bu sorunların Türkiye’de yaşayan her aydına belli sorumluluk yüklemektedir

Bu sorumluluğun nedeni olarak Beylikdüzü siyasetinde yer almak 2. Olarak  siyasal kimlik. Çok genç yaşlarda edinmiş olduğum sol siyasal kimlik. Bu siyasal kimlik ve trafik bir çok yerel yönetim deneyimimden özgürlük demokratik ve bunlarla ilgili arayışların sonucu olarak Beylikdüzü’nden solu temsil eden bir aday olarak ortaya çıktığımı belirtmek isterim.

Ülkemizin kaybettiği çağdaş uygarlık sürecin gelişmesinde başarılı olunduğu söylenemez. Mustafa Kemal'in ulusun önüne koyduğu gelişme projelerinde baskıcı, diktatör bir rejim isteyenlere karşı kesin bir seçim başarısına ihtiyacımız var. Çünkü gerici bir iktidarı tarihe gömmenin onları bir daha geri gelmemek için göndermenin yolu iyi bir seçim başarısında geçmektedir.

O yüzden önümüzdeki yerel seçimler hayati öneme sahiptir.Partimiz darbelere karşı herzaman sorumluluk gösteren bir partidir.Sahip olduğumuz bütün doğal kültürel zenginlikler AKP yanlılarına peşkeş çekilmektedir.

Kamuya ait alanlar, ormanlar, akarsular dur durak bilmeyen rant evleri haline gelmektedir.

Ama bu talanın sonuna geliyoruz. Gezi direnişinden etkilenen partilerin kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. Direnişler herkesin kendini aşma fırsatı vermektedir.

Demokrasinin oluşması ve yoksullukla mücadele edebilmemiz İçin ülke çapında iyi yerel yönetimler oluşturulmalı. Projelerinden bahseden Mustafa Melek yerel seçimlerin sosyal ve demokratik bir ortamda oluşmasını, katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.”

Mustafa Melek Kimdir?

Dr. Mustafa Melek, Öğretim Üyesi (Yrd. Doç.) – İşadamı

 

1960 yılında Artvin’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Artvin’de tamamladı. Endüstriyel Sanatlar Yüksek Öğretmen Okulu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne (1976-1980) bir süre devam ederek Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümü’nden (1985) Lisans, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yönetim Organizasyon ve İşletme Politikası Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans (1995) ve Doktora (2002) derecesi aldı. 2006 yılında Yardımcı Doçent oldu.

 

Birçok özel öğretim kurumunda öğretmen, öğretim elemanı ve yöneticilik yaptı. Beykent Eğitim Vakfı’nın (BEV) kuruluşunda bulundu ve Vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı üstlendi. Bu vakıf tarafından 1997’de kurulan ve Beylikdüzü’nün gelişmesinde önemli bir işlevi bulunan Beykent Üniversitesi’nde Mütevelli Heyeti Başkan Vekilliği görevini yürüttü, aynı kurumda öğretim görevlisi ve yönetici olarak çalıştı. İstanbul Aydın Üniversitesi ve Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nda tam zamanlı öğretim üyesi ve yönetici, Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nde kısmî zamanlı öğretim üyesi olarak çalıştı. Çeşitli sektörlerdeki ulusal ve yabancı firmalarda proje danışmanı, yönetim danışmanı, kalite güvence uzmanı, yeminli tercüman ve eğitim danışmanı olarak görev yaptı. Halen Plato Uluslararası adlı eğitim grubunun Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı grubun Kırgızistan’da bulunan Uluslararası Plato Üniversitesi’nin Başkanı olarak çalışmaktadır. Eğitim ve öğrenci konaklama hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren Educatek Eğitim Teknolojileri ve Hizmetleri Limited Şirketi’nin ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır.

 

Birgün Gazetesi’nin kurucuları arasında yer aldı. Birgün ve Radikal gazetelerinde çoğunlukla eğitim politikaları üzerine çeşitli yazıları yayımlandı. Yönetim, organizasyon, eğitim yönetimi ve yabancı dil eğitimi konularında birçok yayını bulunmaktadır.

 

Aralarında Beylikdüzü Belediyesi’nin de bulunduğu 25 Belediyenin oluşturduğu Üç Göl Havzası Belediyeler Birliği ile Beykent Üniversitesi arasındaki işbirliği protokolü ve ilgili projelerinin geliştirilmesi ve uygulamalarında çalıştı. 2003 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye oldu ve Büyükçekmece İlçe Örgütünde başta eğitim olmak üzere çeşitli çalışmalar yürüttü. 2004 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. CHP Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulunda görev aldı. İşi nedeniyle bir dönem parti çalışmalarını Beykoz ilçesinde sürdürdü. CHP Beykoz İlçe Örgütünün Eğitim Komisyonunda yer alarak kapsamlı bir eğitim programı hazırladı ve uygulamaya koydu.

 

Türkiye Sinema ve Audiovisual Kültür Vakfı (TÜRSAK),  Dostluk ve Dayanışma Vakfı, Artvinliler Hizmet Vakfı, İngilizce Eğitim Derneği (İNGED) ve Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitimi Vakfı (TÜRLEV) ve ODTÜ Mezunlar Derneği üyesidir.

 

İleri düzeyde İngilizce, temel düzeyde Rusça bilmektedir.

 

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Video yorumsuz…

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV